in ,

Σκύλος; ο καλύτερος φίλος, video

Οι τετράποδοι φίλοι μας μπορούν να προσφέρουν πολλά περισσότερα από μία απλή συντροφιά. Στηρίζουν ψυχολογικά ανθρώπους με τραύματα, είναι ικανοί να θεραπεύουν, μπορούν να οδηγούν με ασφάλεια εκείνους που δεν βλέπουν.

Ένας από αυτούς τους πολύτιμους φύλακες της ψυχής και του σώματος είναι και ο Κέρνελ που συνάντησε τονΚάλεμπ, ένα αγόρι με εγκεφαλικό τραύμα που είχε προέλθει από μετωπική σύγκρουση. Ο Κάλεμπ δεν ήταν σε θέση να μιλάει, να κινείται και να επικοινωνεί με τους γύρω του. Οι δυο τους δούλεψαν μαζί, με θέληση και υπομονή, κατά την διάρκεια της αποκατάστασης και των κύκλων φυσιοθεραπείας του αγοριού.

Ο Κέρνελ λειτούργησε σαν κίνητρο για τον Κάλεμπ για να ξεκινήσει να κάνει ακόμα και τα βασικά, όπως για παράδειγμα να μπορεί να ανοίγει τις παλάμες του. Ο ρόλος του σκύλου δεν ήταν απλώς ένα μέρος της θεραπείας του αγοριού, ήταν καθοριστικός και αναπόσπαστος. Λίγους μήνες μετά, η βελτίωση ήταν απίστευτη και πλέον ο Κέρνελ είναι ο σκύλος αλλά και… ο φίλος οδηγός του Κάλεμπ.

Η εταιρεία PayUmoney δημιούργησε την καινούργια της διαφήμιση με πρωταγωνιστές τους δύο αυτούς ξεχωριστούς και αχώριστους πλέον φίλους. Βασισμένη σε ένα μόνο κομμάτι της ημέρας που περνούν μαζί καταφέρνει να τονίσει όχι μόνο την βοήθεια που παρέχει ο σκύλος στον άνθρωπο αλλά και την αφοσίωση, τη συνεργασία και την προστασία που του δίνει.

Είναι ένα εξαιρετικό βίντεο που πραγματικά ξεχειλίζει από την αλήθεια της απόλυτης φιλίας και την τρυφερότητα που μόνο ένας σκύλος μπορεί να χαρίσει.