in , , , ,

Σητεία σήμερα ο Αρναουτάκης.

Σήμερα Τρίτη ο επικεφαλής του συνδυασμού «Κρήτη Πρώτη Δύναμη» κ. Σταύρος Αρναουτάκης θα επισκεφτεί την πόλη της Σητείας, όπου θα συναντηθεί με εκπροσώπους των φορέων.
Στη συνέχεια θα ακολουθήσει την περιοδεία του επιτελείου στο Παλαίκαστρο, την Ζάκρο, την Ζήρο και τον Γούδουρα.

Την Τετάρτη 7 Μαΐου η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Πελαγία Πετράκη με τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του συνδυασμού θα κάνουν περιοδεία στην πόλη του Αγ. Νικολάου και θα επισκεφτούν τις δημόσιες υπηρεσίες της πόλης προκειμένου να παρουσιάσουν τα σημαντικά σημεία του προγράμματος του συνδυασμού.


Την Παρασκευή 9 Μαΐου η κ. Πετράκη με τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του συνδυασμού θα περιοδεύσουν στα βορινά χωριά της επαρχίας Σητείας ξεκινώντας από τη Λάστρο, περνώντας από Σφάκα, Τουρλωτή, Μυρσίνη, Μέσα και Έξω Μουλιανά, Χαμέζι, Σκοπή και καταλήγοντας στην πόλη της Σητείας.


Το Σάββατο 10 Μαΐου ο κ. Σταύρος Αρναουτάκης θα επισκεφτεί την πόλη της Ιεράπετρας, όπου θα έχει την δυνατότητα να συνομιλήσει με εκπροσώπους των φορέων και των Δημόσιων Υπηρεσιών, κατοίκους και καταστηματάρχες της πόλης. Η περιοδεία θα συνεχιστεί στον Μακρύ Γιαλό και στον Κουτσουρά.


Την Κυριακή 11 Μαΐου η περιοδεία των υποψηφίων θα συνεχιστεί στο Ορεινό, στο Σταυροχώρι, στον Άγιο Στέφανο, στους Πεύκους, στις Λιθίνες, στους Παπαγιαννάδες, στη Συκιά και σε άλλα χωριά της γύρω περιοχής.