in , , ,

Σε καλό δρόμο οι εργασίες για το ανοικτό θέατρο στον Αγιο Νικολαο

φωτο αρχείου

Μετά την ένταξη της πρότασης του Δήμου σε πρόγραμμα του ΥΠΕΚΑ για την χρηματοδότηση των εργασιών στο ΡΕΞ που είναι η μοναδική αίθουσα που διαθέτει ο Άγιος Νικόλαος για πολιτιστικές εκδηλώσεις και κινηματογράφο, έρχεται και η σειρά του υπαίθριου θεάτρου.

 Μια ανάγκη που έχει καταγραφεί πολλά χρόνια τώρα σε μια πόλη που οι καιρικές συνθήκες είναι στο μεγαλύτερο μέρος του έτους ιδανικές για εκδηλώσεις στην ύπαιθρο.
 Ο Δήμαρχος Δημήτρης Κουνενάκης μας ενημέρωσε πως  σε ότι έχει να κάνει με το έργο αυτό τα νέα είναι καλά.
 «Ήδη έχουμε ολοκληρώσει την στατική και την αρχιτεκτονική μελέτη, βρισκόμαστε στα ηλεκτρομηχανολογικά, θα γίνει και μια ανάπλαση στον χώρο της Αμμούδας σε χώρους κοινόχρηστους κοντά στο νέο περιφερειακό. Στο σημείο αυτό και η πρόσβαση θα είναι εύκολη από παντού και η λειτουργίας του εσωτερικού της πόλης δεν θα επιβαρύνεται με το πρόβλημα του παρκινγκ.» είπε ο κ. Δημ. Κουνενάκης. 
Σαν χρονικό περιθώριο για την έναρξη των εργασιών είπε ότι ίσως ξεκινήσουν εντός του καλοκαιριού. Είναι ένα έργο που πολλά χρόνια το ζητάει ο κόσμος των εκδηλώσεων της περιοχής και μέσα από τον νυν ΠΑΟΔΑΝ όσο και παλιότερα Δημοτικά σχήματα του πολιτισμού, αλλά και οι σύλλογοι και οι υπόλοιποι φορείς που δραστηριοποιούνται στο κομμάτι της διοργάνωσης εκδηλώσεων.
ΘΑΝΟΣ Κ.www.anatolh.com