in

Σε εξέλιξη η περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κρήτη [PICS]

Από την Αρχιεπισκοπή Κρήτης ξεκίνησε η επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής του σε Ηράκλειο και Λασίθι.
μητσοτάκης ηράκλειο

mitsotakis_kriti_4.jpg

mitsotakis_kriti_3.jpg

mitsotakis_kriti_2.jpg

mitsotakis_kriti_1.jpg

Στη συνέχεια, ο κ. Μητσοτάκης μετέβη στην Περιφέρεια και συμμετείχε σε σύσκεψη με τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη και τους Δημάρχους της Κρήτης.

μητσοτάκης ηράκλειο

μητσοτάκης ηράκλειο

μητσοτάκης ηράκλειο

Ο κ. Μητσοτάκης εξήρε τον ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, κάνοντας λόγο για σημαντικό μοχλό ανάπτυξης, τον οποίο θα ενισχύσει το κόμμα, όταν γίνει κυβέρνηση.

Μητσοτακης - Λαμπρινός

Ο κ. Μητσοτάκης, μετά τη συνάντησή του με τους δημάρχους, είχε συνάντηση στο γραφείο του Σταύρου Αρναουτάκη, με τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό, σε καλό κλίμα.

Ακολούθως ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα παραστεί στα εγκαίνια των γραφείων της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, ενώ στις 19:30 θα μιλήσει στον κινηματογράφο «Αστόρια», στην πόλη του Ηρακλείου.

Την Τρίτη, ο κ. Μητσοτάκης θα συναντήσει φορείς του Τουρισμού, τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου και θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην αγορά της πόλης του Αγίου Νικολάου.
Πιο συγκεκριμένα.
11:30 Συνάντηση με φορείς του Τουρισμό και το Προεδρείο του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου, στα γραφεία του εργατικού Κέντρου στον Άγιο Νικόλαο.
12:00 Επίσκεψη στο δημαρχείο και συνάντηση με τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβό.
12:30 Βόλτα στην αγορά της πόλης του Αγίου Νικολάου και επαφές με πολίτες. Θα γίνει τέλος μικρή στάση στο καφέ «ΑΣΤΕΡΙΑ» στο Λιμάνι του Αγίου Νικολάου.
13:30 Αναχώρηση για το αεροδρόμιο Ηρακλείου

φωτογραφίες: Μάριος Διονέλλης
ΠΗΓΗ: ekriti.gr