in ,

Πρώτη παγκόσμια του Μαρία Κάλλας απο το Bioaroma

Παγκόσμια παρουσίαση αρώματος Μαρία Κάλλας , ArabFashionweek 2017 , 16-20 Μαΐου, Ξενοδοχείο Meydan  DUBAI           

 

Η Bioaroma σε συνεργασία με το μη κερδοσκοπικό σωματείο “ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ”,  παρουσιάζει σε παγκόσμια αποκλειστικότητα το   “MariaCallasPefume” στο ξενοδοχείο Meydan στα πλαίσια του ArabFashionweek2017 που διοργανώνεται 16-20 Μαΐου, 2017 στο DUΒAI.

H Bioaroma έχει την αποκλειστική ευθύνη παραγωγής του αρώματος και δημιούργησε ένα αρωματικό κουαρτέτο, με σπάνια στοιχεία της ελληνικής φύσης και πρωτοποριακό σχεδιασμό, προς τιμήν της θρυλικής Ελληνίδας Ντίβας, βοηθώντας έτσι περαιτέρω στην οικονομική στήριξη του έργου του «Ελληνικού συλλόγου Μαρία Κάλλας»  για την κατασκευή ομώνυμου μουσείου.

Η σύνθεση του αρώματος “MariaCallas” βασίζεται σε υψηλές, μεσαίες αλλά και χαμηλές νότες αρωματοθεραπείας.

Οι υψηλές νότες είναι διαπεραστικές, δίνουν καθαρό άρωμα και φρεσκάδα στο μείγμα όσο καθαρή και επιβλητική ήταν και η φωνή της. Οι μεσαίες νότες που αποτελούν την καρδιά του αρώματος, είναι πιο ζεστές και ωριμάζουν όλο το μείγμα, όπως συγκινητική ήταν η ερμηνεία της. Οι χαμηλές νότες είναι  βαθιές και δίνουν την ολοκλήρωση αλλά και τη διάρκεια στο μείγμα,  συνώνυμα της μεγάλης της πορείας.

Ο σχεδιασμός του μπουκαλιού, επιτομή της σύγχρονης τέχνης, αντλεί έμπνευση από την κρυστάλλινη φωνή της ερμηνεύτριας και την αριστοκρατική της φιγούρα, βάζοντας παράλληλα στοιχεία από τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό και την ελληνική μουσική. Τον σχεδιασμό επιμελήθηκε ο γνωστός γλύπτης, Παντελής Σωτηριάδης, στα χέρια του οποίου υλικά όπως ο ανοξείδωτος χάλυβας, ο χαλκός, το γυαλί, ο σίδηρος και η πέτρα παίρνουν ζωή.

Η Bioaroma συνεργάζεται παράλληλα και με την πολλά υποσχόμενη σχεδιάστρια Μαρία Τάγκαλου, στην οποία ανατέθηκε ο σχεδιασμός αλλά και η κατασκευή φορέματος υψηλής ραπτικής αφιερωμένο στην Μαρία Κάλλας, με στόχο την ολοκληρωμένη προσέγγιση και ανάδειξη του γυναικείου της ταμπεραμέντου μέσα από τα αξεσουάρ ομορφιάς.

Μετά την πρώτη παγκόσμια παρουσίαση του αρώματος στο DUBAI, Arab Fashion Week 2017, το άρωμα θα διατίθεται σε επίσημα σημεία πώλησης που θα οριστούν από τον “ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ”.