in , ,

Προβολή και δράσεις αθλητισμού και πολιτισμού στο Δ.Σ του ΠΑΟΔΑΝ

Προβολή όλων των δράσεων με την δημιουργία γενικού και θεματικών ιστότοπων sites σχεδιάζει ο ΠΑΟΔΑΝ όπως συζητήθηκε στην τελευταία του συνεδρίαση την Παρασκευή το μεσημέρι.

 

Τα site θα αφορούν τόσο τις δράσεις του ΠΑΟΔΑν όσο και θεματικά την εκδήλωση ποδηλάτων και την δράση με την διακόσμηση στις σκάλες της πόλης, ο προϋπολογισμός για την κατασκευή τους είναι στα 7.000 με τους όρους και τις προϋποθέσεις σύντομα να δοθούν στην δημοσιότητα.

Αποφασίστηκε η ενίσχυση της βιβλιοθήκες και η συνέχιση του προγράμματος που τρέχει με άλλες βιβλιοθήκες της χώρας στο πρόγραμμα που υλοποιείται από το ίδρυμα σταυρός Νιάρχος και την Εθνική βιβλιοθήκη.

Παρουσιάστηκε ο οικονομικός απολογισμός της προηγούμενης  χρονιάς ο οποίος δείχνει αύξηση στα έσοδα και είναι στην διάθεση του κάθε ένα.

Στα σχέδια των δράσεων ακούστηκε η πρόταση για μια  κοινή εμφάνιση της χορωδίας με την Φιλαρμονική που θα γίνει μάλλον τέλος του Ιουνίου και μια  εμφάνιση της παιδικής -Νεανικής χορωδίας σε συνεργασία με το ωδείο τέχνης στην παράσταση “Χαχανα και Λαχανα”στις 13 Μαίου στο Ρεξ. Αναφέρθηκε ότι το Κρητικό Φεστιβάλ θα γίνει με συνδιοργανωτή τον ΠΑΟΔΑΝ όπως και το παιδικό φεστιβάλ. Ακόμα στις  20/10 θα γίνει το Grand fonto ( αγώνες ποδηλασίας).

Στις 4/6 το Πανελληνιο Πρωτάθλημα Ορεινού (δρομέων) στην Κριτσά, έγινε αναφορά στην εκδήλωση “ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΙΑ” ποδηλατικοί αγώνες στις 6/5 όπου ο τερματισμός τους θα γίνει στην Νεάπολη.

Επίσης αναφέρθηκε και το τριήμερο λόγου και τέχνης 20-21 και 22/10.

Τέλος έγινε αναφορά για τις σκάλες ότι έχει προχωρήσει το θέμα και έχουν βρεθεί ειδικοί που θα ασχοληθούν σχετικά με το πώς θα διακοσμηθούν.

Θ.Κ