in , , ,

Ποτέ δεν έχει κλείσει μαγαζί στη Νεάπολη από μηνύσεις.

Προβληματισμένοι δηλώνουν οι επαγγελματίες που έχουν καφέ μπαρ, μεζεδοπωλεία και εστιατόρια την πλατεία της Νεάπολης από τους ελέγχους που γίνονται το τελευταίο διάστημα στις επιχειρήσεις τους.

 Οι ίδιοι που αντιμετωπίζουν επίσης τις συνθήκες που έχει επιβάλει μια άσχημη τουριστική περίοδος βιώνουν και την μεταφορά των θεμάτων του κλάδου τους από την Δημοτική αστυνομία στην ΕΛ.ΑΣ. γεγονός που κάνει ιδιαίτερα πιο αυστηρούς και απόλυτους τους έλεγχους χωρίς να αφήνονται περιθώρια ελαστικότητας ή αποφυγής των επιπτώσεων. 

Οι ίδιοι τονίζουν ότι τόσα χρόνια η κίνηση στην πλατεία της πόλης δεν έχει ξεφύγει από τα όρια του φυσιολογικού ούτε και παράπονα γίνονται από κανένα.

 Οι ίδιοι δε βλέποντας πως δεν έχουν πολλά περιθώρια να αντιδράσουν διαφορετικά θα ζητήσουν την στήριξη τόσο του Δήμου όσο και των τοπικών αστυνομικών αρχών σε μια προσπάθεια ώστε η επόμενη καλοκαιρινή περίοδος που απομένει  να κυλήσει χωρίς προβλήματα και εντάσεις, χωρίς πρόστυμμα που λουκέτα σε μαγαζιά που ουδέποτε έως τώρα έχουν μπει στην τοπική αγορά της πόλης.

ΘΑΝΟΣ Κ.