in , , , ,

Πλακιωτάκης απο Σητεία:Είναι κοινή πεποίθηση όλων των Ελλήνων πια, ότι η μίζερη αυτή κατάσταση δεν αξίζει στην πατρίδα μας

Η ομιλία του Γιάννη Πλακιωτάκη στην εκδήλωση που έγινε στην Σητεία στο Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016:

Πανοσιολογιότατε,

Αγαπητέ Δήμαρχε,

Αγαπητέ φίλε, Πρόεδρε της ΝΟΔΕ,

Αγαπητέ φίλε, Πρόεδρε της Τοπικής Επιτροπής Σητείας,

Αγαπητοί φίλες και φίλοι  συναγωνιστές,

Συμπατριώτισσες, συμπατριώτες

καλησπέρα σας.

Πέρασε πάνω από ένας χρόνος από τις τελευταίες εκλογές. Πέρασαν 14 ολόκληροι μήνες από τότε που για ακόμη μια φορά αποφασίσατε, ότι αξίζω για να σας εκπροσωπώ στο ελληνικό κοινοβούλιο και με τη στήριξη και την ψήφο σας με επανεκλέξατε βουλευτή.

Στο διάστημα αυτό αγαπητοί συμπατριώτες, έγιναν πολλά και εγώ έπραξα ακόμη περισσότερα για την ιδιαίτερη πατρίδα μας το Λασίθι, αλλά και για το καλό όλων εσάς.

Νιώθω βαρύ το χρέος και την υποχρέωση απέναντί σας. Για το λόγο αυτό, ξεκινώ ένα οδοιπορικό για να επικοινωνήσω και πάλι μαζί σας και να σας κάνω ένα σύντομο απολογισμό της δράσης μου όλο αυτό το διάστημα, να σας ενημερώσω για τα τεκταινόμενα στη πολιτική μας ζωή, αλλά πρωτίστως να συνομιλήσω μαζί σας και να ανταλλάξουμε απόψεις.

dscn1121

Αγαπητές φίλες και φίλοι συμπατριώτες,

Το οδοιπορικό αυτό, ξεκινά από εδώ, από τη Σητεία όπου είναι ο τόπος μου και βρίσκονται οι ρίζες μου. Ξεκινώ την επικοινωνία μου αγαπητοί φίλες και φίλοι με το λαό του Λασιθίου από εσάς, που νιώθω τους απόλυτα δικούς μου ανθρώπους. Από εσάς, που με έχετε στηρίξει από τα πρώτα μου βήματα και συνεχίζεται να με στηρίζετε και να μου προσφέρετε απλόχερα την αγάπη σας.

Σας εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου για αυτή τη στήριξη και νιώθω ιδιαίτερη συγκίνηση που βρίσκομαι ανάμεσά σας.

Σας ευχαριστώ επίσης, για τη θερμή ανταπόκρισή σας στο σημερινό μου κάλεσμα. Η δυναμική σας παρουσία σήμερα εδώ, υποδηλώνει πολλά, τόσο για εμένα, όσο και για τη Νέα Δημοκρατία.

Υποδηλώνει, ότι σε αυτή τη δύσκολη οικονομικά και πολιτικά συγκυρία, η Νέα Δημοκρατία παραμένει η μόνη σοβαρή και αξιόπιστη πολιτική δύναμη που μπορεί να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο και ότι αποκτά δυναμική κυβέρνησης.

Και να είσαστε βέβαιοι φίλες και φίλοι, ότι δεν αργεί η ώρα που θα κληθούμε και πάλι να αναλάβουμε τη διακυβέρνηση της χώρας. Είμαι βέβαιος, ότι δεν είναι μακριά η στιγμή που ο Πρόεδρος του κόμματος μας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ορκιστεί πρωθυπουργός και θα αναλάβει τις τύχες του τόπου.

dscn0998

Φίλες και φίλοι,

Πριν αναφερθώ στις γενικότερες πολιτικές εξελίξεις θα ήθελα να αναφερθώ στη δράση μου, αλλά και σε κάποια τοπικά θέματα που έπειτα από δικές μου παρεμβάσεις αναδείχτηκαν και πήραν την άγουσα προς την επίλυσή τους.

 

Συγκεκριμένα:

  • Στα τέλη Γενάρη, συγκάλεσα μια σύσκεψη με τους εκπροσώπους των αγροτικών φορέων του Νομού μας. Είχα μια χρήσιμη συνάντηση μαζί τους και ενημερώθηκα για τα προβλήματά τους, τα οποία στη συνέχεια ανέδειξα στο ελληνικό κοινοβούλιο. Τα ζητήματα αυτά επίσης, τα ανέδειξα και στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας και πολλά από αυτά πέτυχα να συμπεριληφθούν στη δέσμη προτάσεων που θα περιλαμβάνει το αγροτικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας. Συγκεκριμένα, η Νέα Δημοκρατία προτίθεται να προχωρήσει στη:

 

  • Μείωση μεσοσταθμικά του ΕΝΦΙΑ κατά 30% εντός 2 ετών,
  • Μείωση του φορολογικού συντελεστή στα επιχειρηματικά κέρδη από το 29% στο 20% εντός δύο ετών,
  • Αύξηση του ορίου υπαγωγής στο ΦΠΑ από τις 10,000 στις 25,000 Ευρώ,
  • Μείωση στο μισό του ειδικού τέλους της ΕΡΤ,
  • Μείωση του συντελεστή ΦΟΑ από το 24% στο 13% για τα αγροτικά εφόδια και τις ζωοτροφές,
  • Κατάργηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο κρασί,
  • Ταχύτερη επιστροφή ΦΠΑ στους αγρότες, μέσα από τη ριζική απλούστευση των διαδικασιών και τη μείωση της γραφειοκρατίας.

Τι θέσεις αυτές και πολλές άλλες ακόμη, είχα τη χαρά να τις παρουσιάσω στους συμπατριώτες μας αγρότες πριν 15 ημέρες, όταν επισκέφτηκα το Νομό μας μαζί με κλιμάκιο βουλευτών της ΝΔ που επεξεργάζονται την κυβερνητική αγροτική πρόταση του κόμματος.

  • Στα μέσα του περασμένου Μαΐου, εκπροσώπησα τη Νέα Δημοκρατία στη Βουλή και υποστήριξα την ομαδική επερώτηση βουλευτών του κόμματος για το ζήτημα της μη έγκαιρης ανανέωσης της σύμβασης της αεροπορικής σύνδεσης των άγονων γραμμών των νησιών μας. Μέσα από δριμεία κριτική που ασκήσαμε εγώ και οι συνάδελφοί μου βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, στον Υπουργό κ. Σπίρτζη, τελικά τον αναγκάσαμε να ενσκήψει στο πρόβλημα και να προχωρήσει στην άμεση λύση του. Συγκεκριμένα, ο κ. Σπίρτζης υπό το κίνδυνο οι ακρίτες της πατρίδας μας να αποκοπούν από την ηπειρωτική Ελλάδα και να τεθεί σε κίνδυνο η ασφάλεια και η ποιότητα της ζωής τους, αναγκάστηκε να προχωρήσει τη διαδικασία προκήρυξης νέου διαγωνισμού για τη σύναψη νέας σύμβασης για την αεροπορική σύνδεση των άγονων νησιών μας.
  • Ανέδειξα την κατάργηση της επιδοτούμενης γραμμής Ρόδος –Κάρπαθος -Κάσος –Σητεία, η οποία στο όνομα του δήθεν εξορθολογισμού σταμάτησε με ότι αυτό συνεπάγεται για την διασύνδεση των περιοχών.

 

  • Στις αρχές Ιουλίου εξέφρασα τη πλήρη αντίθεσή μου στην απόφαση του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, να καταργήσει τα άμισθα Υποθηκοφυλακεία Σητείας, Ιεράπετρας, Αγίου Νικολάου και Τζερμιάδου. Παράλληλα, στάθηκα αλληλέγγυος στο δίκαιο αίτημα των κατοίκων των εν λόγω περιοχών για ακύρωση της ανωτέρω απόφασης, και στήριξα τις δράσεις των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης για την απόσυρση του νομοσχεδίου.
  • Το περασμένο Αύγουστο ήμουν από του πρώτους Βουλευτές της Κρήτης που όρθωσα το ανάστημά μου απέναντι στα ύπουλα και υπόγεια σχέδια του κ. Μουζάλα που ήθελε να γεμίσει τη Κρήτη με μετανάστες. Θυμάστε όλοι τη συμπεριφορά του Υπουργού που ως διαχειριστής κρατικής ΜΚΟ θεωρούσε τους Κρητικούς ως δουλικούς υποτελείς του, που έπρεπε να εκτελέσουμε τις εντολές του και να δεχτούμε μετανάστες στο νησί μας. Δεν σας κρύβω, ότι η συμπεριφορά αυτή με εξόργισε, με αποτέλεσμα να έρθω σε δημόσια ευθεία αντιπαράθεση με τον κ. Μουζάλα, και έπειτα από τις καυστικές δηλώσεις μου και τις εμπεριστατωμένες θέσεις μου για το θέμα, να τον αναγκάσω να αναδιπλωθεί.
  • Στις αρχές Σεπτεμβρίου μέσω ερώτησής μου στο Κοινοβούλιο άσκησα πίεση στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αποστόλου για την έλλειψη αρδευτικού δικτύου που καθιστούσε μη αξιοποιήσιμη τη λιμνοδεξαμενή του Αγ. Γεωργίου στο Οροπέδιο Λασιθίου, ενώ το έργο έχει ολοκληρωθεί από το Δεκέμβριο του 2012. Η παρέμβασή μου αυτή φίλες και φίλοι, έπιασε τόπο και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Συγκεκριμένα, μετά την παρέμβασή μου, ο Υπουργός εξασφάλισε τους απαραίτητους πόρους και έτσι ώστε, η άρδευση του κάμπου του Οροπεδίου Λασιθίου να θεωρείται πια θέμα χρόνου.

 

 

 

 

 

 

 

Φίλες και φίλοι συμπατριώτες,

Οι δράσεις μου είναι αναρίθμητες. Όλο αυτό το διάστημα έχω αναλάβει και πολλές ακόμη πρωτοβουλίες όπως τις παρεμβάσεις μου για:

 

  • Τη Λιμνοδεξαμενή Χοχλακίων και το φράγμα Λιθινών . Το έργο της λιμνοδεξαμενής των Χοχλακίων ενώ είναι έτοιμο προς δημοπράτηση ….και το φράγμα των Λιθινών είχε ενταχθεί στο πακέτο Γιούνκερ, η τύχη τους Αγνοείται .

 

Για τη Γέφυρα Χαμεζίου, άσκησα πίεση προκειμένου να εξασφαλιστούν χρήματα και συγκεκριμένα το ποσό των 6 εκ ευρώ για την ολοκλήρωση του κρίσιμου αυτού έργου.

 

  • Για τις δυσλειτουργίες ως προς τη λειτουργία των αναψυκτηρίων – κυλικείων εντός των αρχαιολογικών χώρων στο Ψυχρό, τη Σπιναλόγκα, τη Λατώ, τη Ζάκρο και τη Γουρνιά καθώς, και την αλόγιστη και άνευ προηγουμένου αύξηση του εισιτηρίου εισόδου στη νήσο Σπιναλόγκα.

 

Να επισημάνω τους κινδύνους και για άλλα δυο φλέγοντα θέματα:

 

Ενώ επί της δικής μας διακυβέρνησης επιλύσαμε το θέμα των  ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δήμου Σητείας, διασφαλίζοντας την οικονομική του αυτάρκεια, σήμερα ο Δήμος Σητείας, κινδυνεύει εάν δεν του καταβληθούν οι  παρακρατηθέντες πόροι και  ΣΑΤΑ, που ξεπερνούν το μισό εκ. Ευρώ, να βρεθεί σε εξαιρετικά δυσμενή θέση όσον αφορά τα οικονομικά του, με άμεσες επιπτώσεις στους δημότες.

 

Επίσης για το ΤΕΙ Κρήτης ενώ εμείς δρομολογήσαμε στο Πλαίσιο του Σχεδίου ¨Αθηνά¨ την Ίδρυση και τη σύσταση των σχολών ¨Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων¨ με έδρα τη Σητεία , η Κυβέρνηση δρομολογεί μυστικά την συγχώνευση και το κλείσιμο σχολών και τμημάτων. Με άμεσο κίνδυνο η περιοχή μας να βρεθεί εκτός σχεδιασμού και φυσικά χωρίς σχολές και τμήματα.

 

 

Επιπλέον, έχω διευθετήσει θέματα τοπικών φορέων του νομού μας για τα οποία θα μπορούσα να σας μιλάω για πολύ ώρα ακόμη.

 

Το σημαντικό και το κρίσιμο για εμένα αγαπητοί συμπατριώτες είναι ότι οι δράσεις μου αυτές, έχουν απτό αποτέλεσμα.

Είναι μετρήσιμες και το όφελός τους καταλήγει σε όλους εσάς. Βελτιώνει τη ζωή σας και αναβαθμίζει τον τόπο μας.

Το γεγονός αυτό, με χαροποιεί ιδιαίτερα και νιώθω ικανοποίηση όταν με τη στάση και τη συμπεριφορά σας μου το ανταποδίδετε και εσείς.

Η συμμετοχή σας στην αποψινή εκδήλωση δηλώνει του λόγου το αληθές και σας ευχαριστώ από καρδιάς για ακόμη μια φορά για την ανταπόκρισή σας στο κάλεσμά μου.

 

Φίλες και φίλοι συναγωνιστές,

 

Αγαπητοί συμπατριώτες.

 

Βιώνουμε μια δύσκολη και ζοφερή εποχή. Οι επιπτώσεις της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης είναι τεράστιες και έχουν γίνει αισθητές σχεδόν σε όλα τα κράτη  του πλανήτη.

Η κρίση αυτή, έχει πλήξει ανεπανόρθωτα και τη χώρα μας. Έχει πλήξει τον κοινωνικό ιστό της και τις συνέπειές της, τις βιώνουμε όλοι μας.

Όλοι οι επαγγελματίες, οι εργαζόμενοι, οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι και κυρίως οι νέοι μας, που διαπιστώνουν ότι το μέλλον τους στην Ελλάδα είναι ανασφαλές και αβέβαιο και ψάχνουν ένα παράθυρο ευκαιρίας στο εξωτερικό.

Αυτή η πρωτόγνωρη κρίση σε συνδυασμό με τις παθογένειες, τις δομικές αρτηριοσκληρώσεις της ελληνικής οικονομίας και τα πολιτικά λάθη κάποιων λαϊκιστικών δυνάμεων που κυριάρχησαν στην ελληνική πολιτική σκηνή τα τελευταία χρόνια, τείνει να λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και να εγκλωβίσει τη χώρα μας σε μια διαρκή ύφεση και να εμπεδώσει ένα κλίμα οικονομικής αστάθειας και αβεβαιότητας.

Παρά τις θυσίες του ελληνικού λαού, που εδώ και έξι χρόνια επωμίζεται το κόστος των ανθρωποκτόνων πολιτικών των μνημονίων και τις αλόγιστες εμμονές των ισχυρών της Ευρώπης, η Ελλάδα μας βρίσκεται στο σημείο μηδέν.

Παραμένει ανήμπορη να ανακάμψει και βρίσκεται αντιμέτωπη με νέα και σύνθετα προβλήματα όπως η αύξηση των κοινωνικών ανισοτήτων, η αποσύνθεση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η ανάδυση εθνικιστικών εξάρσεων και η απειλή του νέο-φασισμού στην Ευρώπη, το μεταναστευτικό, η αύξηση των περιφερειακών συγκρούσεων, η τρομοκρατία και ο θρησκευτικός φονταμενταλισμός.

Δυστυχώς για την Ελλάδα, αλλά και για όλους εμάς, στη διακυβέρνηση της χώρας αυτή την περίοδο, βρίσκονται άνθρωποι οι οποίοι δεν διαθέτουν όραμα και στρατηγική για τη πατρίδα μας.

Άνθρωποι οι οποίοι γαλουχήθηκαν σε μια νοσηρή και βαθύτατα λαϊκιστική εποχή, είναι νοσταλγοί παλαιοκομμουνιστικών ιδεοληψιών και αναρριχήθηκαν στην εξουσία μέσω ενός ακραίου και καταστροφικού για τη χώρα μας, πολιτικού ακτιβισμού.

 

Φίλες και φίλοι συναγωνιστές,

Είναι κοινή πεποίθηση όλων των Ελλήνων πια, ότι η μίζερη αυτή κατάσταση δεν αξίζει στην πατρίδα μας και ότι, δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ ακόμη.

Η Ελλάδα δεν μπορεί να παραμένει για πολύ ακόμη, απλός θεατής στις κοσμογονικές εξελίξεις που συντελούνται γύρω μας.

Είναι καιρός να προχωρήσουμε σε μια μεγάλη πολιτική αλλαγή.

Σε μια αλλαγή που μέσα από συστηματική δουλειά, θα επιδιώξει την ανασκευή της αρνητικής εικόνας της χώρας μας, την αποκατάσταση του κύρους και της αξιοπιστίας της και θα της δώσει την αναγκαία ώθηση για να επανέλθει στο δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας.

Αυτή η πολιτική αλλαγή φίλες και φίλοι συναγωνιστές, δεν μπορεί να επιτελεστεί χωρίς τη Νέα Δημοκρατία.

Γιατί η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα των μεγάλων και ιστορικών πολιτικών αλλαγών.

Είναι η παράταξη που πάντα έβγαζε τη χώρα από τα δύσκολα.

Και η σημερινή συγκυρία φίλες και φίλοι, είναι πραγματικά  ιστορική και ίσως χωρίς επιστροφή.

Βρισκόμαστε στο χείλος του γκρεμού και τα χρονικά περιθώρια για τη σωτηρία της πατρίδας μας έχουν στενέψει ασφυκτικά.

Πρέπει άμεσα λοιπόν η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης να αναλάβουν την ηγεσία της χώρας ώστε να κάνουν πράξη τη συμφωνία αλήθειας.

Μια συμφωνία που είναι ικανή να αλλάξει τη μοίρα όλων μας.

 

 

Φίλες και φίλοι συναγωνιστές,

Η ανόρθωση και η ανάκαμψη της χώρας, δεν είναι δυνατό να επιτευχθεί αν δεν προβούμε στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που θα θέσουν στο περιθώριο τις χρόνιες παθογένειες της ελληνικής οικονομίας.

Η Νέα Δημοκρατία θα προχωρήσει στις αναγκαίες ιδιωτικοποιήσεις και θα στηρίξει τις δημιουργικές και παραγωγικές δυνάμεις του τόπου.

Τα ζωντανά κύτταρα της ελληνικής κοινωνίας μας δηλαδή, που πάντα πρωταγωνιστούσαν σε όλες τις εκσυγχρονιστικές αλλαγές και ανακατατάξεις αυτού του τόπου.

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρός μας στην Έκθεση Θεσσαλονίκης, μέσω στοχευμένων δράσεων θα αναδείξουμε και ενισχύσουμε τις δημιουργικές δυνάμεις της χώρας που θέλουν και δεν μπορούν να επενδύσουν στο τόπο τους.

Επίσης, θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο επενδυτικό περιβάλλον, ώστε να προσελκυστούν ξένοι επενδυτές στη χώρας μας για να αρχίσει και πάλι να δουλεύει η ατμομηχανή της ελληνικής οικονομίας.

Για να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας, ώστε να μειωθεί η ανεργία, για να δημιουργηθεί επιπλέον κοινωνικό εισόδημα, για να πάρουν ανάσα τα ασφαλιστικά ταμεία μέσω της είσπραξης νέων ασφαλιστικών εισφορών και για να πέσει χρήμα στην αγορά.

Στο πλαίσιο αυτό, θα θεσπίσουμε ένα νέο αναπτυξιακό νόμο, θα διαμορφώσουμε ένα σταθερό φορολογικό σύστημα και θα αναμορφώσουμε τη λειτουργία του τραπεζικού μας συστήματος για να τονωθεί η ρευστότητα της ελληνικής οικονομίας.

Θα προχωρήσουμε στην αναμόρφωση του κράτους για να αντιμετωπιστούν οι γραφειοκρατικές του αδυναμίες, ώστε να γίνει πιο αποτελεσματικό και πιο αποδοτικό. Δεν είναι δυνατό φίλες και φίλοι, ο Σεΐχης του Κατάρ να επιδιώκει να υλοποιήσει μια τεράστια επένδυση στα Επτάνησα και να σκοντάφτει δύο χρόνια τώρα στα γραφειοκρατικά γρανάζια της ελληνικής δημόσιας διοίκησης.

Παράλληλα, θα προχωρήσουμε στη μείωση των εργοδοτικών εισφορών, αλλά και της φορολογίας, έτσι ώστε οι νέοι επενδυτές να μπορέσουν να σταθούν στα πόδια τους.

Στο πλαίσιο αυτό, θα δώσουμε νέες ευκαιρίες στο ανεκτίμητης αξίας δυναμικό των νέων ανθρώπων και θα επενδύσουμε στην παιδεία, τις νέες τεχνολογίες και την καινοτομία.

Βασική μας επιδίωξη είναι να μετατραπεί η Ελλάδα σε διεθνές εκπαιδευτικό κέντρο, προσελκύοντας φοιτητές από όλο τον κόσμο.

Επιθυμούμε να ανακόψουμε τη διαφυγή των νέων επιστημόνων και καθηγητών μας στο εξωτερικό και να τους δώσουμε επαγγελματική προοπτική στο τόπο μας, και είμαι βέβαιος ότι θα το καταφέρουμε.

Παράλληλα, φίλες και φίλοι συναγωνιστές, θα προσπαθήσουμε να διαμορφώσουμε ένα δίχτυ κοινωνικής προστασίας για τους κοινωνικά αδυνάτους.

Η επιδίωξή μας άλλωστε, για τη μείωση της φορολογίας και τη χαλάρωση των δημοσιονομικών μας στόχων σε σχέση με το ύψος του ετήσιου πρωτογενούς πλεονάσματος και την εξυπηρέτηση του δημοσίου χρέους, αυτή τη στόχευση έχει. Επιδιώκει την οικονομική ανακούφιση των κοινωνικών αδυνάτων.

Στο ίδιο πλαίσιο, θα προχωρήσουμε στη θέσπιση μιας ολοκληρωμένης πολιτικής για τα κόκκινα δάνεια.

Φίλες και φίλοι συναγωνιστές, μόνο με την υιοθέτηση τέτοιων δράσεων και πρωτοβουλιών θα μπορέσει η πατρίδα μας να ορθοποδήσει και να επανέλθει στο δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας.

Γι’ αυτό σας καλώ να στηρίξετε τις πολιτικές μας επιλογές και δράσεις.

Σας καλώ να σταθείτε αρωγοί στη προσπάθεια όλων εμάς που αποτελούμε την ηγετική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας και να γίνεται κοινωνοί του κοινού μας οράματος.

Της σωτηρίας της πατρίδας μας.

Σας καλώ να σταθείτε δίπλα μας, όπως έχετε πράξει σε όλες τις κρίσιμες στιγμές της παράταξης και της χώρας μας.

Φίλες και φίλοι συναγωνιστές,

Πρέπει να ξαναπάρουμε τις τύχες της πατρίδας μας στα χέρια μας.

Να σταματήσουμε τον κατήφορο της χώρας μας και να διαμορφώσουμε εκ νέου, το κοινό μας μέλλον.

Σας ζητώ να στηρίξετε τη προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη να διώξει τον κ. Τσίπρα και την επικίνδυνη παρέα του από την κυβέρνηση και να οδηγήσουμε σύντομα τη Νέα Δημοκρατία στην ηγεσία της χώρας.

Σας ευχαριστώ και καλή δύναμη στους κοινούς μας αγώνες.