in

Έκρηξη στο πούλμαν της ομάδας της Ντόρτμουντ – Αναβολή του αγώνα

Μια περίεργη έκρηξη με έναν τραυματία σημειώθηκε κατά τη μετακίνηση του πούλμαν της Ντόρτμουντ προς το γήπεδο για την αναμέτρηση με τη Μονακό

Έκρηξη με έναν τραυματία σημειώθηκε κατά τη μετακίνηση του πούλμαν της Ντόρτμουντ προς το γήπεδο για την αναμέτρηση με τη Μονακό, στο πλαίσιο των προημιτελικών του Champions League. Ο Μαρκ Μπάρτρα ο τραυματίας σύμφωνα με τη “Bild”.

Την είδηση επιβεβαίωσε η ίδια η Μπορούσια με ένα αρχικό tweet, στο οποίο ανέφερε ότι “υπήρξε ένα περιστατικό κατά την αναχώρηση του λεωφορείου. Ένα άτομο τραυματίστηκε. Θα ακολουθήσουν περισσότερες πληροφορίες”.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο λογαριασμός της στο twitter έκανε retweet ένα μήνυμα της αστυνομίας, στο οποίο αναφέρεται ότι “στην περιοχή του Άνω Ντόρτμουντ, σημειώθηκε μία έκρηξη. Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις. Η ακριβής τοποθεσία δεν είναι ξεκάθαρη”.

Σύμφωνα με την “Bild”, η έκρηξη σημειώθηκε δέκα χιλιόμετρα μακριά από το γήπεδο και ως αποτέλεσμα, αρκετά από τα τζάμια του πούλμαν θρυμματίστηκαν. Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι ο τραυματίας είναι ο κεντρικός αμυντικός Μαρκ Μπάρτρα, ο οποίος βρισκόταν στην αποστολή του αγώνα. Ο Ισπανός στόπερ φέρεται να βρίσκεται καθ’ οδόν προς το νοσοκομείο, χωρίς η ιστοσελίδα να αναφέρει τι έχει υποστεί.

Η αστυνομία ανακοίνωσε πως εντός ολίγου θα ενημερώσει επίσημα πού οφείλεται η έκρηξη και καλεί τον κόσμο και τα ΜΜΕ να μην προβαίνουν σε αβάσιμες εκτιμήσεις, υποθέσεις και σπεκουλάρισμα.

Η αστυνομία σε συνεννόηση με τη διοργανώτρια αρχή (UEFA) αποφάσισαν την αναβολή του αγώνα, για λόγους ασφαλείας. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί αύριο το απόγευμα. 

thetoc.gr