in

Παρίσταναν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ και άρπαζαν ότι έβρισκαν στα σπίτια!

Χειροπέδες σε δύο άνδρες οι οποίοι προσποιούμενοι τους υπαλλήλους της ΔΕΗ, εξαπατούσαν ανυποψίαστους πολίτες, έμπαιναν στα σπίτια τους και άρπαζαν μικρά ή μεγάλα χρηματικά ποσά.
Αναλυτικά η ενημέρωση από την στυνομία
Συνελήφθησαν, προχθες (15.06.2017) το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου δύο ημεδαποί ηλικίας 32 και 48 ετών κατηγορούμενοι, για το αδίκημα της κλοπής και για πλαστογραφία πιστοποιητικών. Εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις κλοπών.
Ειδικότερα, προχθες (15.06.2017) το απόγευμα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο 32χρονος με τον 48χρονο.
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου οι δύο ημεδαποί επέδειξαν πλαστά έγγραφα (ταυτότητες και άδειες ικανότητας οδήγησης) Αρχών Ρουμανίας, τα οποία και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, βρέθηκε  και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 3.250 ευρώ.
Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα και την εμπεριστατωμένη προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι οι δύο ημεδαποί την 14.06 και 15.06.2017 είχαν διαπράξει δύο κλοπές σε οικίες σε περιοχές των Δήμων Κισσάμου Χανίων και  Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνου αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 2.550 ευρώ.
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.