in , , ,

Παίζουμε σήμερα στη Νεάπολη.

Δεκάδες εθελοντές, σύλλογοι και φορείς της Νεάπολης συνστρατεύοντε   σήμερα  Κυριακή και διοργανώνουν μια εκδήλωση που θέλουν να γίνει θεσμός στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής και του Δήμου.

 Όλοι μαζί με πρωτεργάτη την Λέσχη των φίλων του Νοσοκομείου μας προσκαλούν πολύ απλά να παίξουμε να ζήσουμε να θυμηθούμε και να διασκεδάσουμε ταυτόχρονα.  Ότι ήθελε πάντα δηλαδή ο πρώτος πρόεδρος και εμπνευστής της Λέσχης των φίλων του νοσοκομείου Positive thinking  που πρόωρα και απρόσμενα έφυγε από την ζωή Γιάννης Κομνινός.  
 Το όνομα του άλλωστε έχει και θα έχει η εν λόγο εκδήλωση και αν ένα πράγμα ο ίδιος ήθελε να μην βλέπει ήταν τα πρόσωπα χωρίς χαμόγελο και όρεξη για ζωή και παιχνίδι. «Είναι εξαιρετικά σημαντικό το γεγονός ότι όλοι μα όλοι οι φορείς από τους οποίους ζητήθηκε συμμετοχή και βοήθεια, όπως και όλοι οι επαγγελματίες και εθελοντές δεν είπαν όχι ή δεν διέθεσαν ότι χρειάζονταν για την διοργάνωση και αυτό τιμά τους πάντες πραγματικά.» σχολίασε στην ΑΝΑΤΟΛΗ η Στέλλα Διακάκη που έχει τον συντονισμό της εκδήλωσης. 
Το κάλεσμα είναι για σήμερα  Κυριακή νωρίς το μεσημέρι στο ΕΠΑΛ της Νεάπολης στην είσοδο της πόλης από Ηράκλειο όπου εκεί στην μεγάλη αίθουσα θα στηθεί ένας τεράστιος χώρος παιχνιδιών που όλοι μικροί και μεγάλοι αγαπάμε και έχουμε παίξει ξανά και ξανά.   
Η Λέσχη των φίλων του νοσοκομείου Νεάπολης «θετική σκέψη» που είναι πολιτιστικό μη κερδοσκοπικός σύλλογος με δισυπόστατη φύση, να στηρίζει από την μία την λειτουργία του νοσοκομείου και από την άλλη να προωθεί την έννοια της υγείας με κάθε τρόπο που σε αυτή συμβάλει και η καλή ψυχολογία. 
Έτσι λοιπόν όλοι όσοι έχετε την διάθεση να παίξετε και να διαγωνιστείτε, στο τάβλι, τα βελάκια, το πινγκ πονγκ  αλλά και στο pro evolution soccer για τους νεαρότερους, τότε ο προορισμός είναι ένας και μάλιστα με διαθέσεις αποκριάτικες μια και η Κυριακή είναι η τελευταία της αποκριάς. 
Από τις 11 θα ξεκινήσει το ζέσταμα και από τις 12.30 οι αναμετρήσεις θα σοβαρέψουν και οι αγώνες θα ξεκινήσουν και είθε να κερδίσει ο καλλίτερος, τυχερότερος, εξυπνότερος, γρηγορότερος και θετικότερος σε σκέψη.
 Το κλίμα θα είναι εορταστικό, χώρος για παρκάρισμα άπλετος, χώρος για παιχνίδι των μικτότερων εκτός αίθουσας επίσης τεράστιος  και δηλώσεις συμμετοχής για την διεκδίκηση των βραβείων έως τις 12 της ίδιας μέρας. Περισσότερες πληροφορίες, οδηγίες ακόμα και συμμετοχές στο Τηλ.επικοινωνίας: 694 78 08 7 74 και το παιχνίδι…ξεκινά!
ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ