in

Πήγε να κλέψει και βούτηξε από τον δεύτερο όροφο! [PICS]

Επεισοδιακή αποδείχθηκε η προσπάθεια ενός Σύριου να διαρρήξει σύμφωνα με τις καταγγελίες διαμέρισμα στο κέντρο του Ηρακλείου. Μπήκε στην πολυκατοικία αλλά όταν έγινε αντιληπτός έκανε βουτιά στο κενό από το δεύτερο όροφο.
Το περιστατικό, σύμφωνα με το neakriti.gr,  σημειώθηκε λίγο πριν 6 το πρωί του Σαββάτου όταν ο αλλοδαπός ηλικίας 27- ετών βρήκε την ευκαιρία την ώρα που οι κάτοικοι της πολυκατοικίας ακόμα κοιμούνταν, να παραβιάσει διαμέρισμα και να μπει με προσεκτικές κινήσεις στο εσωτερικό του.

Διασώστες τοποθετούν με προσεκτικές κινήσεις τον άνδρα στο φορείο

 
 
«Πλήρωσε» τη διάρρηξη με βουτιά
Όπως αφέρουν όμως οι κάτοικοι της γειτονιάς γρήγορα έγινε αντιληπτός και προφανώς όταν κατάλαβε ότι κινδυνεύει να τον ακινητοποιήσουν ή να συλληφθεί από την αστυνομία, άγνωστος πως, βρέθηκε στο κενό και συγκεκριμένα στον ακάλυπτο χώρο ενός ημιυπογείου.
Η πολυκατοικία από την οποία έκανε βουτιά στο κενό

 
Ο αλλοδαπός έπεσε από το δεύτερο όροφο

 

 
Τα προσωπικά αντικείμενα που άφησε πίσω του ο Σύριος

 
Μετά το περιστατικό η γειτονιά «σηκώθηκε» στο πόδι και άμεσα ειδοποιήθηκαν αστυνομία και ΕΚΑΒ που έσπευσαν άμεσα στο σημείο. Πα΄ροτι ο αλλοδαπός έπεσε από το δεύτερο όροφο γλίτωσε με θλαστικά τραύματα στο κεφάλι. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε συνοδεία γιατρού στο εφημερεύον νοσοκομείο.
Τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού διερευνά η αστυνομία.