in , , , , ,

Ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΓΝΑΝ ευχαριστεί

Ευχαριστώ θερμά τους συναδέλφους που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία της Παρασκευής 11/4 και με εξέλεξαν τακτικό εκπρόσωπο των εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο των διασυνδεόμενων Νοσοκομείων του ν. Λασιθίου.

Θα προσπαθήσω να συνεργαστώ όσο το δυνατόν περισσότερο με τους υπόλοιπους αιρετούς, αλλά και με τα τέσσερα σωματεία εργαζομένων των Νοσοκομείων του νομού για το καλύτερο  αποτέλεσμα για τους εργαζόμενους και για τη λειτουργία των Νοσοκομείων, μέσα στις δύσκολες συνθήκες που προκαλούνται από την αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική και από  την εφαρμογή των μνημονίων και των εντολών της τρόϊκας στο χώρο της δημόσιας υγείας.
Πρώτο άμεσο θέμα που έχουμε  να διεκδικήσουμε είναι η όσο το δυνατόν ταχύτερη έκδοση της σχετικής υπουργικής απόφασης για τη σύσταση του νέου ΔΣ, έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν αμέσως οι εκκρεμότητες που έχουν δημιουργηθεί από την ανυπαρξία ΔΣ εδώ και πέντε μήνες (διαγωνισμοί προμηθειών – πληρωμές τιμολογίων, εφημεριών και πρόσθετων αμοιβών των εργαζομένων).
 Σύμφωνα με τις πρώτες επαφές που είχαμε με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας, αναμένεται η έκδοση του σχετικού ΦΕΚ μέχρι τις 25/4. Σε κάθε περίπτωση παρακολουθούμε το θέμα ώστε αν χρειαστεί να γίνουν και νέες επαφές και παρεμβάσεις.
Ευχαριστώ και πάλι τους συναδέλφους για την εκλογή και θα προσπαθήσω να γίνω αντάξιος της εμπιστοσύνης τους.
Γιώργος Μανουσάκης, νοσηλευτής ΓΝΑΝ