in

Ο Θεός να βάλει το χέρι του, η φράση Ζερβού μετά την συνάντηση για το κυκλοφοριακό.

Δεν άκουσε όσα περίμενε να ακούσει απο τους εκπροσώπους των σωμάτων ασφαλείας κατά την διάρκεια της σύσκεψης που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης στο γραφείο ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός.
 
Είναι ξεκάθαρο είπε ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει απο την προηγούμενη φορά ακι την προηγούμενη συνάντηση προς το καλύτερο και επικαλέστηκε την δύναμη του Θεού μήπως και λειτουργήσει η πόλη. Στην συνάντηση στην οποία μετείχαν ο αστυνομικός διευθυντής Μανόλης Παπαδάκης  , ο διοικητής της τροχαίας Πέτρος Ζερβάκης, η Λιμενάρχης Δήμητρα Χασιώτη , η υπεύθυνη για το κυκλοφοριακό Αφροδίτη Βαρκαράκη, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού ταμείου Γιώργος Μπαρμπούνης. Απο την μεριά των σωμάτων ασφαλείας τονίστηκε ότι γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια στα μέτρα όπου οι υπηρεσίες μπορούν ώστε να ανταπεξέλθουν των συνθηκών.
Οι αυτοδιοικητικοί φορείς ζήτησαν απο τις αρχές να εφαρμόσουν τους νόμους και να δράσουν πιο αποτελεσματικά διότι τα παράπονα όλο και αυξάνονται.
 
Δόθηκε από όλους ένα περιθώριο μερικών ημερών ώστε να καταθέσουν ένα πιο συγκεκριμένο και περισσότερο αυστηρό οργανόγραμμα για τον καλύτερο έλεγχο του κυκλοφορικού ζητήματος σε ότι αφορά κυρίως το μεγάλο τρίγωνο του παραλιακού στο λιμάνι.
 
Θ.Κ
Ακολουθούν βίντεο από την συνάντηση