in , , ,

Ο Διευθυντής Δήμου Αγίου Νικολάου απαντά στην Δημοτική συνεργασία

Διάβασα με μεγάλη προσοχή τα γραφόμενα από το γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας της Δημοτικής συνεργασίας και αφορούν το πρόσωπό μου.
Δεν θα ήθελα κατ΄αρχήν να απαντήσω , διότι το ήθος και το ύφος των ,είναι εκ διαμέτρου αντίθετο με το δικό μου.


 Όμως επειδή είναι συκοφαντικά και απέχοντα παρασάγγας από την πραγματικότητα θα απαντήσω εν ολίγοις χωρίς να επανέλθω σε νεότερες αναρτήσεις:
1)Δεν είμαι έμμισθος ή άμισθος  υπάλληλος κανενός υποψηφίου. Το ότι σαν Ελληνας Πολίτης δεν έχω το δικαίωμα  του εκλέγεσθαι σαν κληρικός, δεν μου αφαιρεί το δικαίωμα  του εκλέγειν  και την προτίμησή μου υπέρ υποψηφίου που θεωρώ ικανότατον αλλά προπαντώς εντιμότατον.
2)Δεν είμαι πολιτικός για να κάνω ρουσφέτια εξάλλου δεν έχω και τη δυνατότητα. Προσπαθώ όμως να εξυπηρετήσω τον κάθε πολίτη σε κάθε του πρόβλημα και το έχω αποδείξει.
Εάν οι συμβουλές μου και οι παραινέσεις μου ως Πνευματικού θεωρούνται  ως παρεμβάσεις εις ρόλο scoutingυποψηφίων είναι δικό τους θέμα.
Δείχνουν όμως την αξιοπιστία  αυτών που επιθυμούν να εκλεγούν και να διαφεντεύουν με τον τρόπο τους τον δικό μας τόπο.
3)Νομίζω και μπορείτε να το μάθετε αυτό ,εάν δεν το ξέρετε, ότι το λειτούργημα του Ιερέως το εκτελώ μετά πάσης αφοσιώσεως  στα καθήκοντά μου αλλά και στην συμμετοχή μου στον ανθρώπινο πόνο προσφέροντας ότι μπορώ υλικώς και πνευματικώς .
Εγώ δίνω εκ τους υστερήματός μου. Εξάλλου δεν χρηματίζομαι  γνωστόν τις πάσει.
4)Η πρόσφατη αναβάθμισή μου ως Διευθυντή του Δήμου  δεν έχει να κάνει με καμιά υποτέλεια στον Δήμαρχο αλλά και ούτε μπορεί να με χρίσει Διευθυντή. Οι Διευθυντές και οι προϊστάμενοι του Δήμου κρίνονται και επιλέγονται από το Υπηρεσιακό Συμβούλιο Υπαλλήλων ΟΤΑ Νομού Λασιθίου βάσει των προσόντων και στοιχείων του φακέλου του κάθε υποψηφίου και απλώς τοποθετούνται από τον εκάστοτε Δήμαρχο.
Σε ότι η σύζυγός μου κρίθηκε ως Προϊσταμένη των Παιδικών Σταθμών αυτή έγινε όπως και σε εμένα από το υπηρεσιακό συμβούλιο, άρα  λοιπόν δεν υπάρχει ανταπόδοσις  Υπηρεσιών.
Κάποιοι άλλοι προσπαθούν με τους γνωστούς τρόπους και μεθόδους της δεκαετίας του 80 να ικανοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους χρησιμοποιώντας θεμιτά και αθέμιτα μέσα. Όμως έχουν γνώσιν οι φύλακες.
Εξάλλου υπηρέτησα και την Πατρίδα μου ως Αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού και εντός της Ελλάδος αλλά και στην Κύπρο και μπορεί ο οποιοσδήποτε να μάθει για την διαγωγή μου και την αξιοσύνη μου .
Υπάρχουν και εκεί αξιολογήσεις…..
Οσον αφορά την απομάκρυνσή μας  από τις θέσεις  που νομίμως κατέχουμε δεν είναι αρμοδιότητα του Δημάρχου  καθόσον έχουμε τοποθετηθεί  βάσει Νόμου και δεν υπάρχει πειθαρχικό παράπτωμα εις βάρος μας.
Τελειώνοντας θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για τη δυνατότητα που μου έδωσαν μέσα από αυτά τα λίγα που έγραψα να πω την αλήθεια και να τους συστήσω αφού εισέλθουν εις το Ταμιείον Μεγάλη Τεσσαρακοστή γαρ και έχοντας απέναντι ένα καθρέπτη να κάνουν την αυτοκριτική τους.
Καλόν επίλοιπον της  Τεσσαρακοστής ,Καλήν Μετάνοια και Καλό Πάσχα!!!
Π΄ Μιχαήλ Βουκυκλάρης
Πρωτοπρεσβύτερος 
Διευθυντής Δήμου Αγίου Νικολάου