in

Γιος του προέδρου των αλιέων Ηρακλείου ο 27χρονος που βρέθηκε νεκρός

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του προέδρου του συλλόγου αλιέων του νομού Ηρακλείου, Μανόλη Μαντζαράκη εξαιτίας του ξαφνικού χαμού του 27χρονου γιου του, τον οποίο και εντόπισε πρώτος ο αδερφός του.
Η είδηση του θανάτου, έσκασε σαν «κεραυνός εν αιθρία», καθώς ο άνδρας δεν φαίνεται να αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και λόγω του ότι πρόσφατα είχε προσληφθεί σε εταιρεία με τουριστικά λεωφορεία, είχε προχωρήσει και στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις που είχαν βγει καθαρές.
 
Σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης με τα πρώτα στοιχεία να αναφέρουν ότι δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, ενώ η τελευταία πράξη του δράματος θα παιχτεί σήμερα στις 5 το απόγευμα στις Άνω Γούβες Ηρακλείου.
Ο νεαρός Κρητικός, βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Πέμπτης μέσα στο σπίτι του, στην ευρύτερη περιοχή των Γουρνών στου Κοκκίνη Χάνι, έξω από το Ηράκλειο.
Στο σημείο έσπευσε εκτός από το ΕΚΑΒ – το οποίο αποχώρησε χωρίς να παραλάβει τον άτυχο άνδρα -, κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ., αλλά και ιατροδικαστής.
ΠΗΓΗ:  neakriti.gr