in , , ,

ΟΧΙ ανοικτά τις Κυριακές απο τους επαγγελματίες της Νεάπολης

Κατηγορηματικά αντίθετοι είναι οι επαγγελματίες της Νεάπολης στην λειτουργία των καταστημάτων τους και τις Κυριακές, το θέμα τους απασχόλησε στην πρόσφατη γενικής του συνέλευση.
Όλοι ανεξαιρέτως τάσσονται αντίθετοι σε ένα τέτοιο μέτρο που δεν θα βοηθήσει σε κανένα σημείο την κίνηση στα καταστήματα τους.

Εν τω μεταξύ με δεδομένο ότι πλέον όλα αφήνονται στις αποφάσεις του εκάστοτε περιφερειάρχη βρίσκονται και οι ίδιοι σε κατάσταση αναμονής.

«Σαν σύλλογος για αν είμαστε 100% σίγουροι τι θα κάνουμε θα συζητήσουμε με όλα ανεξαιρέτως τα μέλη μας το θέμα αυτό κατ’ ιδίαν και θα ζητήσουμε την θέση τους και τη στάση θα κρατήσουν ώστε αν μας ζητηθεί η άποψη μας να έχουμε στοιχεία να την εκφράσουμε και να την στηρίξουμε. Στην Γενική μας Συνέλευση δεν ήταν όλα μας τα μέλη οπότε θα έρθουμε σε επαφή και με τους υπόλοιπους ώστε σαν σύλλογος να εκφράσουμε την στάση μας εάν μας ζητηθεί.» είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο Σταύρος Τζώρτζης πρόεδρος του συλλόγου της Νεάπολης.

Μιλώντας όμως με επαγγελματίες της πόλης οι απόψεις όλων είναι συγκεκριμένες και παρουσιάζουν την πραγματικότητα.

«τα έχουν λύσει όλα και θέλουν να μας κάνουν και δωράκια για επιπλέον μέρες στα μαγαζιά μας;»,

«τους έχουμε που τους έχουμε σαν συνεταίρους με τόση φορολογία, να τους δώσουμε και τα κλειδιά να το ανοίγουν και την νύχτα, αν θέλουν.»,

«αν σήμερα μας ζητάνε αυτό με το έτσι θέλω και εμείς το κάνουμε αποδεκτό τότε θα είμαστε πραγματικά άξιοι της μοίρας μας»,

«βλέπουμε και όσους τόσα χρόνια έχουν τα καταστήματα τους ανοικτά τις Κυριακές με την γρίλια λίγο σηκωμένη ή την πόρτα ελάχιστα ανοικτή, τι έχουν κερδίσει.»,

 «Το θέμα είναι ότι ο κόσμος δεν έχει χρήμα, όχι χρόνο για να κάνει τις αγορές του.» λίγα μόνο από τα σχόλια επαγγελματιών της περιοχής.

Εν τω μεταξύ τα μέλη του Εμπορικού συλλόγου της Νεάπολης συμμετέχουν ενεργά στις προετοιμασίες των φορέων της περιοχής για τις εκδηλώσεις του επόμενου διαστήματος με την αποκορύφωση του 2ημέρου του 15αύγουστου.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ