in , , ,

Ορθοπεταλιές…με παρέα το φεγγάρι.

 Το πιο διάσημο παιχνίδι ποδηλάτου στην Ελλάδα έρχεται να κατακτήσει και την πόλη μας! Το παιχνίδι αυτό ξεκίνησε πριν από επτά χρόνια στα Χανιά και γίνεται, κάθε χρόνο, σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Κρήτης, καθώς και σε άλλες πόλεις στην Ελλάδα.

Στις 14 Μαΐου, 4 μέρες πριν τις εκλογές, παίρνουμε το ποδήλατό μας και κάτω από την Μαγιάτικη Πανσέληνο για 2 ώρες (20:00 – 22:00) δημιουργούμε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, διεκδικώντας ταυτόχρονα το χώρο των ποδηλατών στην πόλη μας, κάνοντας αισθητή την παρουσία μας!

Η ιδέα είναι απλή και βασίζεται πάνω στο διάσημο παιχνίδι γραμμάτων «Scrabble»: Οι παίκτες προσπαθούν να φτιάξουν λέξεις και να συγκεντρώσουν βαθμούς, συλλέγοντας γράμματα με δυο τρόπους. Ψάχνουν να βρουν:

– τους Δασκάλους, που κυκλοφορούν μέσα στην πόλη με τα ποδήλατά τους και
– τους Κινηματογραφιστές που θα τους κερδίσουμε με το υποκριτικό μας ταλέντο!
Το παιχνίδι χωρίζεται σε 2 κατηγορίες, ανάλογα με το μέγεθος της ομάδας (ομάδες των 1-2 και των 3-5 ατόμων).

Η έναρξη του παιχνιδιού θα δοθεί στις 20:00 στο άγαλμα της Ευρώπης στο Λιμάνι. Εκεί θα παρέχεται περιορισμένος αριθμός ποδηλάτων σε παίκτες που δε διαθέτουν ποδήλατο. Μετά το τέλος του παιχνιδιού θα ακολουθήσει ποδηλατάδα που θα καταλήξει στο Ammoudi Café Club Resto Sand όπου θα μοιραστούν δώρα στους συμμετέχοντες!

Τι χρειαζόμαστε: το ποδήλατό μας, φωτάκια μπρος πίσω (καλό είναι να φοράμε κράνη) και ένα ραδιοφωνάκι.
Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθούν μισή ώρα πριν την έναρξη του παιχνιδιού!

Εγγραφές και πληροφορίες: στο Facebook (MantrakiCyclists), στα ποδηλατάδικα της Πόλης και στο τηλέφωνο 6974012870.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΛΩΝΤΖΑΣ
 www.anatolh.com