in ,

Οργιάζουν οι ζωοκλοπές στο Λασίθι, συνελήφθη 30χρονος.

Τα περιστατικά αρκετά και στο επάνω Μεραμπέλλο όπου κτηνοτρόφοι βρίσκουν τις μάντρες τους χωρίς τα ζώα τους με τον νόμο της σιωπής να κρατεί καλά.

 

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με ενημέρωση της αστυνομίας,:

 

Συνελήφθη, χθες (02.03.2017) το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Σητείας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κουτσουρά και του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων Σητείας, 30χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ζωοκλοπή.  Επιπλέον σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ακόμα δύο ημεδαπών ηλικίας 54 και 21 ετών για το ίδιο αδίκημα.

Ειδικότερα, προχθές (01.03.2017) το απόγευμα άγνωστοι δράστες, αφαίρεσαν με τη χρήση Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου από ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας 43χρονου ημεδαπού, δύο αιγοειδή.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας προέκυψε ότι ο 30χρονος με τον 54χρονο και τον 21χρονο διέπραξαν την παραπάνω ζωοκλοπή.

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κουτσουρά και του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων Σητείας, εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες (02.03.2017) το βράδυ ο 30χρονος και σε έρευνα που ακολούθησε σε αποθηκευτικό χώρο ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα αιγοειδή.

Επιπλέον, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο ως μέσο τέλεσης παράνομων δραστηριοτήτων.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας, ενώ ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.