in

Ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις Μαύρων Ζωνών 1ο dan των Gerontis Fighters

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις Μαύρων Ζωνών 1ο dan των Gerontis Fighters υπό την εποπτεία του προπονητή κύριου Γεροντή Ιωάννη και τους βοηθούς του Τζανίδη Αντρέα, Τζανίδη Ηλία, Πυνηρτζή Γεώργιο, και  Λουρίδα Αντώνιο. Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν στις 22 Απριλίου ημέρα Σάββατο στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου.  Πήραν μέρος 14 αθλητές ξεκίνησαν 17:00μμ και έλαβαν τέλος στις 22:00μμ. Οι εξεταζόμενοι αθλητές μετά από προετοιμασία και σκληρή προπόνηση πολλών μηνών, προάχθηκαν στην επόμενη ζώνη. Γονείς και φίλοι του taekwon-do ήταν παρόντες στις εξετάσεις, χειροκροτώντας συνεχώς εντυπωσιασμένοι από το ήθος, το σεβασμό, την πειθαρχία αλλά και τις επιδόσεις των αθλητών οι οποίοι ανταπεξήλθαν άψογα στις απαιτήσεις των εξετάσεων.Στις εξετάσεις τηρήθηκε αυστηρά το εξεταστικό πρόγραμμα  τόσο στο παραδοσιακό όσο και στο αγωνιστικό μέρος, σύμφωνα πάντα με την εξεταστέα ύλη του αθλήματος.   

Μια σκληρή και επίπονη δοκιμασία που καλούνται να την περάσουν όλοι οι αθλητές του taekwon-do ανεξαρτήτου ηλικίας, αποδεικνύοντας την μαχητικότητα, το ψυχικό σθένος, την φυσική κατάσταση και την ικανότητά τους στον αυτοέλεγχο και την ευγενή άμιλλα στους αγώνες πλήρους επαφής. H εκπαίδευση του taekwon-do και η πορεία προς την μαύρη ζώνη διαπλάθει τους αθλητές τόσο σωματικά μέσω των τεχνικών και της αυτοάμυνας όσο και χαρακτήρες μέσω του ήθους, του σεβασμού, και της συγκρότησης του μυαλού, τους βοηθά και τους καθιστά ψυχικά δυνατούς και υγιείς ώστε να κερδίζουν καθημερινά την μάχη της ζωής με την αξία τους ακολουθώντας μέσω του αυτοελέγχου τον δρόμο της αρετής και της προόδου!

Από τον Α.Σ. Μινώταυρο Αγίου Νικολάου, οι μικροί μας αθλητές Σπαρρής Εμμανουήλ και Καθεκλάκη Ανθή προάχθηκαν με πολύ καλή βαθμολογία στο 1ο dan. Ο Μανώλης και η Ανθή ασχολούνται 4 χρόνια με το taekwon-do και τα τελευταία 2 χρόνια έχουν κάνει μία εξαιρετική παρουσία τόσο στο taekwon-do όσο και στο kick boxing που ασχολούνται τον τελευταίο ένα χρόνο.  Μέλοι της αγωνιστικής ομάδας των Gerontis Fighters έχουν πάρει μέρος σε μεγάλες επιδείξεις διεθνών και εθνικών σεμιναρίων του Συλλόγου με ομοσπονδιακούς προπονητές, με κορεάτες όπως ο senior Grand Master Kim Ung Choll 9 dan, τον μέντορα των πολεμικών τεχνών Ζαμπίδη Μιχάλη και άλλα μεγάλα ονόματα του χώρου.

Τέλος, ο κ. Γεροντής Ιωάννης ευχαριστεί και συγχαίρει όλους τους αθλητές για τις επιτυχείς εξετάσεις τους, κάτι που είναι αποτέλεσμα τόσο της υπομονής και επιμονής που υπέδειξαν όλα αυτά τα χρόνια στην διαδρομή τους προς την μαύρη ζώνη καθώς και της αγαστής συνεργασίας και υποστήριξης από τον ίδιο. Ευχαριστεί δε θερμά τους γονείς για την εκτίμηση και αναγνώριση των προσπαθειών που με την δική τους συμπαράσταση συνέβαλαν σε αυτό το αποτέλεσμα!