in , ,

Ολοι μαζί και στην πίτα.

Κατάμεστο από επαγγελματίες ήταν το εστιατόριο ΓΕΥΣΕΙΣ στη Νεάπολη όπου ο Εμπορικός Σύλλογος της περιοχής έκοψε την βασιλόπιτά.
Τα μέλη του δραστήριου συλλόγου της Νεάπολης έδωσαν το παρόν στο κάλεσμα του Δ.Σ και γέμισαν το συγκεκριμένο μαγαζί. Την πίτα ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητρόπολης Πέτρας και Χερρονήσου π. Τίτος Ταμπακάκης ο οποίος μετέφερε και τις ευχές του σεβασμιότατου κ.κ. Νεκταρίου τονίζοντας ότι οι επαγγελματίες είναι ο κλάδος των ανθρώπων εκείνων που καθημερινά ερχόμαστε όλοι σε επαφή.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ Σταύρος Τζώρτζης μαζί με τις ευχές του είπε, εκφράζοντας όλο το Δ.Σ του συλλόγου ότι ο εμπορικός κόσμος της Νεάπολης είναι ενωμένος ενώ το συμβούλιο κάνει ότι μπορεί για το καλό της τοπικής αγοράς αλλά και γενικότερα της Νεάπολης. Ζήτησε από όλους να βρίσκονται κοντά τις κοινές προσπάθειες και να εργάζονται όλοι για το κοινό καλό.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρης Κουνενάκης έκανε λόγο για μια καινούργια Νεάπολη όπου κοινωνία και φορείς πρέπει μαζί να δημιουργήσουν. Είπε ότι ο Δήμος μπαίνει πρώτος σε αυτή την προσπάθεια και κάλεσε όλους τους πολίτες, τους επαγγελματίες και τους φορείς να δείξουν πίστη και εργατικότητα ώστε η περιοχή της Νεάπολης να αποδείξει πόσα μπορεί να κάνει και πόσα έχει ακόμα να δώσει. Τόνισε ότι η περιοχή μπορεί να γίνει τόπος και σημείο αναφοράς του Θρησκευτικού τουρισμού ενώ και οι δρόμοι που ανοίγουν με την κατασκευή του Κέντρου αποθεραπείας είναι δρόμοι οικονομικής και όχι μόνο ανάπτυξης ενώ αναφέρθηκε κι στο έργο του βιολογικού καθαρισμού που άμεσα ξεκινά στην περιοχή.

Ο αντιδήμαρχος Αγίου Νικολάου υπεύθυνος για την περιοχή της Νεάπολης κ. Μιχάλης Μαρής είπε ότι οι εποχές για τους επαγγελματίες γνωρίζει πολύ καλά, όντας επαγγελματίας και ο ίδιος, ότι δεν είναι καλές όμως με αισιοδοξία, προσοχή, καλές τιμές και καλή συμπεριφορά όλα μπορούν να αντέξουν και να πάνε καλύτερα.

Παρόν στην κοπή της πίτας ήταν και ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Λασιθίου κ. Θωμάς Χαριτάκης ο οποίος ευχήθηκε το έτος που τώρα ξεκινά να είναι χρόνος ανάκαμψης για τον επαγγελματικό κόσμο και τόνισε ότι το Εμπορικό Επιμελητήριο με τον ρόλο που του αναλογεί θα βρίσκεται πάντα δίπλα στον εμπορικό κόσμο της περιοχής της Νεάπολης.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ