in

Οι παλαίμαχοι ΑΟΑΝ σε διεθνές τουρνουά στο Βίλνιους της Λιθουανίας

Εδώ και δύο μέρες η αποστολή της ομάδος των παλαίμαχων του ΑΟΑΝ βρίσκεται στο Βίλνιους της Λιθουανίας. Σκοπός του ταξιδιού η συμμετοχή της ομάδος σε διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου για τον εορτασμό της ανεξαρτησίας της Λιθουανίας.

Στο τουρνουά συμμετέχουν 18 ομάδες από έξι χώρες της Ευρώπης με αρκετούς ποδοσφαιριστές να έχουν αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο και επίσης να έχουν συμμετάσχει σε διεθνή ευρωπαϊκά παιχνίδια της εποχής τους.

23 άτομα ακολουθούν τη συγκεκριμένη αποστολή μαζί και κάποιοι φίλοι της ομάδας, εκ των οποίων δύο έχουν ταξιδέψει από Νορβηγία και Γερμανία, θέλοντας να ζήσουν από κοντά το πολύ ευχάριστο κλίμα που επικρατεί καθόλη την διάρκεια της εκδρομής.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο το πρωί ενώ θα λάβει μέρος και τελετή έναρξης πριν το εναρκτήριο παιχνίδι, το οποίο βάσει προγράμματος θα είναι αυτό των παλαίμαχων του ΑΟΑΝ. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα αγωνιστούν στο διεθνές τουρνουά του Βίλνιους της Λιθουανίας.

Το fonien.gr βρίσκεται στην αποστολή και θα σας ενημερώσει για τα αποτελέσματα του τουρνουά καθώς και γι ατα νέα της εκδρομής.

Ν.Μ.