in , , , ,

"Οι άνθρωποί μας είναι εκείνοι που βρίσκονται πίσω από κάθε προσπάθεια και πρωτοβουλία."

Ο νυν και εκ νέου υποψήφιος κ. Δημήτρης Κουνενάκης εγκαινίασε το εκλογικό του κέντρο απέναντι από το Δημαρχείο.
Ο κ. Δημήτρης Κουνενάκης παρουσίασε έναν – έναν τους υποψηφίους που συγκροτούν το ψηφοδέλτιο στο οποίο είναι ο ίδιος επικεφαλής, διεκδικώντας για τρίτη συνεχή θητεία τη δημοτική αρχή.

Στην ομιλία του εξήρε το έργο που έχει διατελέσει επί επταετία στο Δήμο Αγίου Νικολάου, εστιάζοντας στην αξία και το ρόλο του ανθρώπινου παράγοντα και των προσώπων που επέλεξε για το ψηφοδέλτιό του.


Μεταξύ άλλων, είπε:


«Οι άνθρωποί μας είναι τα πάντα.
Οι άνθρωποί μας είναι εκείνοι που βρίσκονται πίσω από κάθε προσπάθεια και πρωτοβουλία.
Είναι εκείνοι που σ’ αυτές τις συνθήκες κράτησαν καλά το τιμόνι και απέδειξαν ότι μπορούν να διοικήσουν.


Στους ανθρώπους μας στηριζόμαστε και για την επόμενη 5ετία.
Όλοι γνωρίζουν ότι οι εποχές δεν είναι ό,τι καλύτερο για τα κοινά.
Όλοι ξέρουν ότι ο δημόσιος χώρος δεν προσελκύει εύκολα πολίτες.
Όμως η ποιότητα του δημόσιου χώρου είναι εκείνη που αναδεικνύει την κοινωνία μας, είναι εκείνη που αποτελεί προϋπόθεση για το κοινό μας μέλλον.
Καταθέτουμε το Συνδυασμό του Σύγχρονου Δήμου.

kounenakhs 6

Ο Συνδυασμός μας είναι πλήρης και έχουμε υποψηφίους σ’ όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες.

Είναι ένας Συνδυασμός δυναμικός, ποιοτικός, αναβαθμισμένος με ανθρώπους που έχουν μακρά εμπειρία στα κοινά, καταξιωμένοι επαγγελματικά και κοινωνικά καθώς και με νέους ανθρώπους με νέες ιδέες και απόψεις, με δυναμική και όραμα.


Συνδυάζει την εμπειρία με το όνειρο.


Είναι μια ομάδα που τη διακρίνουν τα στοιχεία της αλληλεγγύης, της συνεργασίας, της συναίνεσης και στην οποία υπάρχουν άνθρωποι απ’ όλο το πολιτικό και κοινωνικό φάσμα.
Είναι η νέα ηγεσία του τόπου!!!


Σας καλώ να συστρατευθείτε μαζί τους και να τους εμπιστευτείτε.


Προσωπικά αλλά και εκ μέρους της κοινωνίας μας, τους ευχαριστώ με όλη μου την αγάπη και την εκτίμηση γιατί αποφάσισαν να υπηρετήσουν τον τόπο και την κοινωνία μας σ’ αυτές τις συνθήκες.
Περιποιεί τιμή για αυτούς διότι θα είναι οι εκπρόσωποι της κοινωνίας μας και η κοινωνία μας τους τιμά, τους στηρίζει, τους σέβεται για αυτή τους την απόφαση.


Ο Συνδυασμός μας αποτελείται από 104 υποψηφίους. Εξ αυτών 69 είναι άνθρωποι που συμμετέχουν για πρώτη φορά στα δημοτικά πράγματα και 34 είναι οι παλιότεροι.


Επομένως ο Συνδυασμός μας ανανεώνεται κατά 67% και η κοινωνική του σύνθεση αναδεικνύει τα στοιχεία που αναφέραμε παραπάνω.


Με μεγάλη χαρά, ικανοποίηση, σεβασμό αλλά και πίστη για τη νίκη μας, σας παρουσιάζω τους υποψηφίους του Σύγχρονου Δήμου».


kounenakhs 1
                πηγη www.anatolh.com