in ,

Ξενοδοχείο της Κρήτης έκανε μήνυση σε Βρετανούς και κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους!

Ακόμα και το σπίτι του κινδυνεύει να χάσει ένα ζευγάρι Βρετανών που κατηγορείται πως έκανε ψεύτικες κατηγορίες ότι δηλητηριάστηκε από το φαγητό ξενοδοχείου στην Κρήτη, καθώς η επιχείρηση ζητά τώρα αποζημίωση ύψους 200.000 ευρώ!
Ο Σον και η Καρολάιν Μπονταρένκο κατηγορούνται πως ζήτησαν αποζημίωση περίπου 12.000 ευρώ από το πεντάστερο ξενοδοχείο Caldera Palace Hotel στην Κρήτη, καθώς δήλωσαν πως υπέστησαν δηλητηρίαση από το φαγητό και τα ποτά εκεί. Όπως σημειώνει η Daily Mail, οι καταγγελίες περί δηλητηρίασης από βρετανούς τουρίστες όσο ταξιδεύουν στο εξωτερικό έχουν παρουσιάσει αύξηση 700% τον τελευταίο ενάμιση χρόνο!
Το ξενοδοχείο από την πλευρά του υποστηρίζει ότι οι δυο τους πέρασαν υπέροχα στις διακοπές και πως κατά την ημέρα που υποστηρίζουν πως δηλητηριάστηκαν, είχαν καταναλώσει «μεγάλες ποσότητες αλκοόλ». επίσης αναφέρεται πως δεν ανέφεραν την ασθένειά τους κατά την διάρκεια της παραμονής τους εκεί, τον Οκτώβριο του 2013, αλλά ούτε και αργότερα, παρά μόνο σχεδόν τρία χρόνια μετά. Τέλος, το ξενοδοχείο υποστηρίζει πως έχει στο αρχείο του αναρτήσεις τους στο facebook, όπου δηλώνουν πόσο καλά περνούσαν στις διακοπές τους.
Τώρα το ζευγάρι επιχειρεί να αποσύρει τον ισχυρισμό του και δηλώνει ότι παρασύρθηκε από την νομική εταιρία που πρότεινε την κατάθεση μήνυσης, όμως θα πρέπει να πληρώσει πρόστιμο για τις νομικές διαδικασίες που έχουν ήδη ξεκινήσει.
protothema.gr