in

Ξεκινά το κύπελλο του Εργασιακού Μπάσκετ στον Άγιο Νικόλαο – Την Τετάρτη 29 Μαρτίου η κλήρωση

Το 1ο  κύπελλο Εργασιακού Καλαθοσφαίρισης Δήμου Αγίου Νικολάου παίρνει “σάρκα και οστά” στις  22 Απριλίου με συμμετοχή 9 ομάδων.

Η κλήρωση του 1ου Κυπέλλου Εργασιακού Καλαθοσφαίρισης Αγίου Νικολάου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Μαρτίου στις 20:15 στα γραφεία του ΠΑΟΔΑΝ που στεγάζονται εντός της Δημοτικής Βιβλιοθήκης

Στην κλήρωση θα μπουν οι εξής: Marine Cafe, ΑΣΤΕΑΝ, Moritz Cafe, Κρούστα, Ελούντα, San Nicolas Spurs, ΤΕΙ, Peppermint, Astron Hotel.

Θα συγκροτηθούν δύο όμιλοι, ένας των τεσσάρων(4) και άλλος ένας των πέντε(5) ομάδων, με τους αγώνες να είναι μονοί(ένας γύρος). Οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο θα περάσουν στο Final Four.

Για αξιοκρατικούς λόγους οι δύο φιναλίστ του τελικού Astron Hotel και ΤΕΙ θα τοποθετηθούν σε διαφορετικό όμιλο.

Το τζάμπολ του κυπέλλου θα πραγματοποιηθεί 22 και 23 Απριλίου και το Final Four στις 20 και 21 Μάιου.

Επειδή η σαιζόν επιμηκύνεται και άλλο, θα επιτραπεί στις ομάδες να προσθέσουν στο έμψυχο δυναμικό τους άλλους δύο αθλητές, με την διαδικασία που επιβάλλεται ώστε να έχουν δικαίωμα συμμετοχής(έκδοση δελτίου και ενημέρωση στην διοργανώτρια αρχή ώστε να τους προσθέσει στην λίστα με τα ρόστερ).

Όσον αφορά τις ομάδα του ΤΕΙ και ΑΣΤΕΑΝ, επιτρέπεται να προσθέσουν αθλητές στο ενεργητικός μόνο από τις ομώνυμες σχολές τους.