in , , ,

Ξεκινά ο βιολογικός στη Νεάπολη, είσαι ενημερωμένος;

φωτο αρχειου

4 συνεργεία θα ξεκινήσουν από την επόμενη εβδομάδα  εργασίες παράλληλα  στον αστικό ιστό της Νεάπολης για τον βιολογικό καθαρισμό και ουσιαστικά το έργο που η τοπική κοινωνία 15 χρόνια περίμενε, ξεκινά.

Ήδη έχουν καταγραφεί τα σημεία από όπου οι εργασίες αυτού του σύνθετου και δύσκολου έργου θα ξεκινήσουν και για τον λόγο αυτό ο υπεύθυνος για θέματα Νεάπολης Δημοτικός Σύμβουλος Δημοσθένης Μεθυμάκης καλεί σε ανοιχτή συνάντηση ενημέρωσης τους φορείς, τους συλλόγους, τα σωματεία και την τοπική κοινωνία. 
Την Παρασκευή στις 2 το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Τοπικού Συμβούλιου, στα κτίρια του ΚΠΕ, δίπλα από το ΚΑΠΗ θα βρίσκονται και εκπρόσωποι των εταιρειών που έχουν αναλάβει το έργο αλλά και εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΑΝ που έχει την επίβλεψη ώστε να παρουσιάσουν  τον τρόπο με τον οποίο θα ξεκινήσουν οι εργασίες. «Μπαίνουμε στην τελική ευθεία πριν το έργο ξεκινήσει στην πόλη μας και θεώρησα σωστό η τοπική κοινωνία να ενημερωθεί σχετικά. 
Η συνάντηση της Παρασκευής είναι ανοιχτή σε όλους ώστε να ενημερωθούν και να λύσουν τυχών απορίες σχετικά με το δύσκολο αυτό έργο που θα ξεκινήσει άμεσα μέσα στην πόλη μας. Ήδη έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί οι εργασίες σε Βουλισμένη και Λατσίδα και ξεκινούν στη Νεάπολη από 4 συνεργεία παράλληλα γεγονός που θα αναστατώσει την καθημερινότητα όλης της πόλης για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. 
Με βάση τις εκτιμήσεις των εκπροσώπων των εταιριών οι εργασίες αυτές εντός της Νεάπολης θα έχουν ολοκληρωθεί έως τα τέλη του 2014.» είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο κ Μεθυμάκης. 
Τόνισε δε ότι πέρα από τις προσκλήσεις σε φορείς και συλλόγους που έχει αποστείλει, καλεί  οποίο πολίτη επιθυμεί να ενημερωθεί να βρεθεί αυτό το μεσημέρι στην συνάντηση και να μάθει από πρώτο χέρι μιλώντας με τους μηχανικούς του έργου τον τρόπο με το οποίο αυτό θα εξελιχθεί.
ΘΑΝΟΣ Κ.