in , ,

Ξεκίνησαν οι απόκριες στη Νεάπολη

Το 1ο νηπιαγωγείο της Νεάπολης ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου τις αποκριάτικες εκδηλώσεις για το Επάνω Μερμπέλλο με ένα πάρτι μασκέ που έγινε με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή μικρών καρναβαλιστών στο Τράπεζα καφέ.
“Σάμπα ρούμπα μακαρένα γαϊτανάκι και χιπ χοπ, έφτασε το καρναβάλι και στην κρίση βάλτε ΣΤΟΠ» έγραφε η πρόσκληση για το πάρτι και έτσι ακριβώς έγινε. Δεκάδες παιδιά με τους γονείς τους βρέθηκαν στην πολύχρωμη εκδήλωση και χόρεψαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους όλα τους με στολές φανταστικές, γυαλιστερές και πολύχρωμες.

Οι δασκάλες τους Ζέτα Ντάκουλα, Κρύστη Πλουσάκη και Μαρία Νικολάου, είχαν φροντίσει και διακοσμήσει τον χώρο ενώ από το μικρό τους παζάρι διέθεταν χειροποίητες κατασκευές – παιχνίδια, στο κλίμα της αποκριάς για την οικονομική ενίσχυση του ταμείου του σχολείου τους.

Οι μικροί καρναβαλιστές παρέσυραν και τους μεγαλύτερους στους ρυθμούς της αποκριάς ενώ οι σερπαντίνες και τα κομφετί δεν σταματούσαν να πέφτουν από παντού δημιουργώντας ένα πολύχρωμο χαλί στο κλίμα των ημερών.

ΘΑΝΟΣ Κ.