in , , ,

ΝΑΙ!!! στο πάρκο απο τα παιδιά.

Το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής που δημιούργησαν για ένα απόγευμα τα μέλη του Αθλητικού Ποδηλατικού Ομίλου της Νεάπολης έδειξε την ανάγκη που έχουν τόσο τα παιδιά όσο και οι γονείς τους ώστε να δημιουργηθεί κάτι καλύτερο για την ψυχαγωγία αλλά και την εκπαίδευση τους. 

Οι γονείς βλέποντας ότι τα παιδιά τους πραγματικά ευχαριστιούνται την δράση αυτή τόνισαν ότι θα μπορούσε κάλλιστα σε ένα από τους χώρους που υπάρχουν στην πόλη να γίνει κάτι ανάλογο.

 Την ιδέα την στηρίζει και θα την υποστηρίξει με κάθε μέσο και τρόπο και το τοπικό Α.Τ όπου δια στόματος Γιάννη Παπαλεωνήδα, διοικητή του Α.Τ, ειπώθηκε πως  «Μαζί σας σε ότι χρειαστείτε από την τοπική αστυνομία, σε θέματα εκπαίδευσης και βοήθειας πάντα στην διάθεση σας» 

Λόγια που κατέγραψε η υπεύθυνη του ΑΠΟΝ Γεωργία Πολυχρονάκη και σίγουρα θα τα εντάξει στα πλάνα της ομάδας των ποδηλατών της περιοχής ώστε να γίνουν επίσημη πρόταση προς τη νέα δημοτική αρχή. 

Αν η φωτογραφία είχε ήχο θα ακούγατε το ΝΑΙ!!!!! Των παιδιών στην ερώτηση «θέλετε πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στη Νεάπολη;»

ΘΑΝΟΣ Κ.