in , , ,

Νέο τμήμα στο Δημόσιο ΙΕΚ Αγίου Νικολάου

ο κ. Θωμάς Δράκος
Σας ενημερώνουμε εγκρίθηκε η τεος λειτουργία στην ειδικότητα “Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (chef)” για το εαρινό εξάμηνο 2014Α και αφορά αποφοίτους Λυκείου στο Ι.Ε.Κ. Αγίου Νικολάου. Μια ειδικότητα που δεν λειτουργούσε για πολλά έτη στην πόλη του Αγίου Νικολάου.

Από χθες 20/2/2014 ξεκίνησε η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεις υποψηφίων καταρτιζόμενων για τμήματα Α’ εξαμήνου στα ΙΕΚ της επικράτειας. Η Ηλεκτρονική διαδικασία  ολοκληρώνεται στις 23/2/2014. Λόγω της μικρής διάρκειας των αιτήσεων θα πρέπει να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος για την καταχώρηση της αίτησης.
Η καταχώρηση αίτησης γίνεται μόνο ηλεκτρονικά στο http://dioni.sch.gr/ επιλέγοντας επάνω δεξιά “Εισαγωγή Αίτησης”. Οι υποψήφιοι καταρτιζόμενοι αν δεν έχουν πρόσβαση σε οικείο Η/Υ μπορούν να την κατχωρίσουν στο γραφείο του Ι.Ε.Κ. (Ξηρόκαμπος στον 1ο όροφο του ΕΠΑΛ 14:00-19:00).

Επισημαίνουμε ότι:

  • H ιστοσελίδα dioni παρουσίαζε στο παρελθόν κάποιες ασυμβατότητες με τον φυλλομετρητή ιστού google chrome τον οποίο και συστήνουμε να αποφύγουν οι υποψήφιοι για την υποβολή της συγκεκριμένης αίτησης.
  • Δεν γίνονται δεκτές αιτήσεις υποψηφίων καταρτιζομένων χωρίς ηλεκτρονική μορφή. Προφανώς υποψήφιοι χωρίς ΑΜΚΑ δε μπορούν να υπάρξουν.
  • Τα δηλωθέντα στην αίτηση υποψηφίου καταρτιζομένου στοιχεία έχουν ισχύ υπεύθυνης δήλωσης και επομένως οφείλουν να είναι αληθή καθώς μοριοδοτούνται και με βάση αυτά θα λάβει αργότερα χώρα η διοικητική επαλήθευση των μορίων.
  • Παρακαλούμε  τους καταρτιζόμενους να εκτυπώσουν έγκαιρα για δική τους ασφάλεια ένα αντίγραφο της αίτησής τους αφού ολοκληρώσουν την υποβολή της.
  • Η φοίτηση στο Δημόσιο Ι.Ε.Κ. είναι δωρεάν.


Ο/Δντής του Ι.Ε.Κ.

Θωμάς Δράκος