in , , , ,

Νέο Δ.Σ στον σύλλογο Εστ/ρων Καφέ Μπάρ, fotos & video

Βρέθηκαν επιτέλους, και τα όλα δείχνουν ότι τα βρήκαν. Ως μέρα επανεκκίνησης του συλλογικού οργάνου των ιδιοκτητών εστιατορίων, καφέ μπαρ και συναφών επαγγελματιών θα πρέπει να θεωρείται η Παρασκευή 4 του μήνα. 

Χθες το μεσημέρι στον 3ο όροφο του ΡΕΞ το παρόν έδωσαν στην διαδικασία των εκλογών και της ανάδειξης του νέου Δ.Σ του κλάδου 50 άνθρωποι, ιδιοκτήτες καταστημάτων από όλο σχεδόν τον Δήμο, που με πνεύμα ενότητας και αλληλεγγύης έδειξαν να έχουν διάθεση να επανεκκινήσουν  το συλλογικό τους όργανο. 
 
«Να δούμε τον Άγιο Νικόλαο σαν ένα μαγαζί, όλων μας, σαν μια επιχείρηση την κάθε του γωνιά και να αποδείξουμε ότι νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλο.», «Είναι κακό όλων μας να κλείνουν μαγαζιά, δεν τα κλείνουμε εμείς και σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει μέσα στην αίθουσα συνάδελφος φίλος που θα σηκώσει το τηλέφωνο για να καταγγείλει άλλο μαγαζί», «Μόνο ενωμένοι και συλλογικά θα μπορέσουμε να κερδίσουμε την αξιοπρέπεια του κλάδου μας. Και σήμερα αν φύγουμε από εδώ οι 50 την επόμενη φορά να είμαστε 450» λίγες μόνο από τις εκφράσεις που ακούστηκαν από όσους πήραν τον λόγο λίγο πριν ξεκινήσει η διαδικασία της εκλογής των νέων μελών του Δ.Σ και των εκπροσώπων στις ομοσπονδίες ΠΟΕΣΕ και ΟΕΒΕΝΕΛ. 
 
 
Ο προηγούμενος πρόεδρος του συλλόγου Κωστής Θοδωράκης που βρέθηκε στην διαδικασία για αν βοηθήσει με την εμπειρία του, είπε πως η σφραγίδα του συλλόγου έχει δύναμη μόνο αν την σηκώνουν όλοι μαζί και παρακάλεσε τα μέλη του συλλόγου να είναι παρόντα πάντα.
 
 Ο Νίκος Λάζος, παλιό μέλλος του συλλόγου τόνισε ότι ο αγώνας ξεκινά και ότι είναι πολλά τα θέματα που πρέπει να δουν ενωμένοι όλοι. 
 
 
Παρόν στην συνάντηση των επαγγελματιών ήταν και ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητήριου Θωμάς Χαριτάκης ο οποίος είπε πως ήταν επιτακτική η ανάγκη να επαναδραστηριοποιηθεί εκ νέου ο σύλλογος ώστε να υπάρχει ένα όργανο αναγνωρισμένο που το επιμελητήριο θα συνεργαστεί μαζί του για το κοινό καλό των επαγγελματιών μελλών του Ε.Λ. Επίσης και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Μανόλης Πεπόνης βρέθηκε στο 30 όροφο του ΡΕΞ και είπε πως τα συγκεκριμένα καταστήματα απασχολούν εργαζόμενους ενώ τρέχουν πολλά προγράμματα στα οποία θα υπάρχει σίγουρα συνεργασία μεταξύ των φορέων. 
 
 
Τελικά νωρίς το απόγευμα ολοκληρώθηκε η διαδικασία της ψηφοφορίας και τα νέα μέλη στο Δ.Σ του συλλόγου είναι Γιάννης Κεντριανάκης, Μαρία Δερμιτζάκη, Γιώργος Νεραντζούλης, Νίκος Κακογιαννάκης και Βασίλης Βδουκάκης ενώ αναπληρωματικά μέλη είναι οι Μανώλης Ατσαλάκης, Γιώργος Παπαγιαννάκης Μιχάλης Κοκκίνης, Γιάννης Δήμας και Γιώργος Μαρκάκης. Εκπρόσωπος στην ΠΟΕΣΕ εκλέχυηκε ο Γιάννης Καντριαννάκης και στην ΟΕΒΕΝΛ ο Γιώργος Νερατζούλης. Άμεσα θα συγκροτηθούν σε σώμα ενώ εντός την ερχόμενης εβδομάδας θα γίνει γενική συνέλευση των μελών και συνάντηση με τους φορείς της περιοχής.
 
 
κείμενο φωτογραφίες βίντεο
ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ