in ,

Μοντέλο ποζάρει με μαύρη κουκούλα τη στιγμή του μακελειού στο Παρίσι

Το μοντέλο Imogen Anthony, είχε μάλλον μία «ατυχή» έμπνευση, όταν ανέβασε φωτογραφία της, στην οποία φαίνεται να ποζάρει με μαύρη κουκούλα και να παριστάνει πως κρατάει ένα όπλο. Το κεφάλι της, ήταν το μόνο που φρόντισε να καλύψει, καθώς στις φωτογραφίες ποζάρει τοπλες, φορώντας μόνο ένα εσώρουχο.
Οι φωτογραφίες ανέβηκαν ακριβώς τη στιγμή που έγιναν τα τρομοκρατικά χτυπήματα και το Παρίσι «βάφτηκε» στο αίμα. Ένας διαδικτυακός της φίλος, βλέποντας τις αχαρακτήριστες φωτογραφίες της Anthony, την προέτρεψε να «τσεκάρει τα νέα».

Η αντίδραση της Imogen ήταν άμεση.  Διέγραψε τις επίμαχες φωτογραφίες από το προφίλ της και θεώρησε σωστό να διορθώσει το λάθο  της. Στη συνέχεια, ανέβασε φωτογραφίες της – με εσώρουχα!- με φόντο τον πύργο του Άιφελ. «Προσευχηθείτε για το Παρίσι», έγραψε ανεβάζοντας τις φωτογραφίες, προκαλώντας για ακόμα μία φορά την αγανάκτηση των διαδικτυακών φίλων της. «Τόσο ανάρμοστο. Είναι μία τόσο θλιβερή ημέρα και εσύ ανεβάζεις φωτογραφίες με εσώρουχα! Σοβαρά τώρα…», έγραψε ένας διαδικτακός φίλος ενώ ένας άλλος, τόνισε: «Αυτό είναι αηδιαστικό! Δεν έχεις συναίσθηση (τι κάνεις); Πολύ δυσάρεστο!».

Το μοντέλο όμως, αυτή τη φορά, αποφάσισε να υπερασπιστεί την επιλογή της και ανέβασε άλλη μία φωτογραφία της, με φόντο τον σύμβολο της γαλλικής πρωτεύουσας, που τη δείχνει να φορά μία ρόμπα. «Οι εμπειρίες μου στο Παρίσι είναι δικές μου, πώς τολμάτε να με κατηγορείτε για τα πιστεύω μου και τον τρόπο με τον οποίο αποτίνω τον δικό μου φόρο τιμής;», έγραψε η 24χρονη στη σελίδα της.

protothema.gr