in , , , ,

Μιλούσε 3 ώρες και δεν είπε σχεδόν τίποτα …ΝΕΟ

Σε μια ανιαρή πολιτική και δεοντολογική κατήχηση του λιγοστού κοινού 70 περίπου άτομα απεδείχθη η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Λασιθίου με ομιλητή της τον Υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο το πρωί της Κυριακής στο ξενοδοχείο ΕΡΜΗΣ στον Αγιο Νικόλαο.
 

Ο υπουργός με καθυστέρηση 25 λεπτών έφτασε στο ξενοδοχείο όπου τον περίμεναν ο βουλευτής του Λασιθίου Μανόλης  Θραψανιώτης, τα μέλη του συντονιστικού του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό και λιγοστοί φίλοι του κόμματος. Στην αίθουσα μετά τις δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους και τον χαιρετισμό – τοποθέτηση του βουλευτή, προσπάθησε να απαντήσει στις ερωτήσεις και στις απορίες εκπροσώπων των εργαζομένων και επαγγελματικών φορέων χωρίς ωστόσο να πείσει ιδιαίτερα αρκετούς από τους ίδιους που δήλωναν ξεκάθαρα ότι δεν έλαβαν τις απαντήσεις που θα επιθυμούσαν.

 
Ακόμα και οι φίλοι του κόμματος που έλαβαν τον λόγο και στην προσπάθεια τους να δώσουν ενός τύπου συγχωροχάρτι στην κυβέρνηση λέγοντας ότι υπάρχει ακόμα μια σπίθα ελπίδας μέσα τους παρά τις δυσκολίες και τα άσχημα οικονομικά που θα ισχύσουν την επόμενη χρονιά και δη από τον Σεπτέμβριο με το νέο νόμο για τα ασφαλιστικά και τα φορολογικά , εκτιμώ δε πως δεν έλαβαν όσα θα ήθελαν.
Εντύπωση δε προκάλεσε και η ισχυρή αστυνομική δύναμη που υπήρχε στους χώρους του ξενοδοχείου, προφανώς μετά και τα γεγονότα του Ηρακλείου, οι οποίοι αστυνομικοί ξεπερνούσαν του 20 σε όλους χώρους, με πολιτικά και μη ενώ παρών στην δύναμη της αστυνομίας ήταν και ο αστυνομικός διευθυντής Λασιθίου ταξίαρχος Μανόλης Πετάσης. Γεγονός είναι πάντως το οποίος και σχολιάστηκε από όλους σχεδόν τους δημοσιογράφους ότι ακόμα και στο κομμάτι το επικοινωνιακό η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ δεν δημιούργησε καμία αίσθηση ούτε και παρήγαγε ειδήσεις άξιες αναφοράς.
 
ΘΑΝΟΣ Κ.