in , , , ,

Μια δεκαετία παραγωγική, και συνεχίζει

Έκοψε την πίτα της η Θεατρική Ομάδα Νεάπολης, στη νέα «στέγη» που της παραχωρήθηκε από φίλη της ομάδας απέναντι ακριβώς από την είσοδο του Κινηματογράφου Δρήρος στη Νεάπολη. ενώ παράλληλα τελέστηκε και ο Αγιασμός.

Μια  μεγάλη «θεατρική παρέα» με πολύ κέφι στήθηκε αμέσως μετά από τα μέλη της αποδεικνύοντας ότι το πιο σημαντικό συστατικό για τη μέχρι σήμερα καλή πορεία, είναι η καλές μεταξύ τους σχέσεις αλλά και η διάθεση.

Ποιο τυχερός ήταν ο Αλέξανδρος Κατσιδονιώτης  ο οποίος εκτός από τις ευχές και το χειροκρότημα κέρδισε ένα συμβολικό δώρο από την ομάδα αλλά και ένα δώρο από την ταβέρνα «Μουρνιές» που φιλοξένησε την εκδήλωση αμέσως μετά. 
Η Θεατρική Ομάδα Νεάπολης από το 2004, κλείνει την πρώτη της δεκαετία φέτος, έχει ανεβάσει με ιδιαίτερη επιτυχία αρκετές θεατρικές παραστάσεις και ελπίζουμε με την ίδια διάθεση να συνεχίσει και να μας εκπλήξει ευχάριστα το 2014 στα δεκάχρονα «γενέθλιά» της. 
Είναι δεδονμένη άλλωστε και αναγνωρισμένη από την τοπική κοινωνία και όχι μόνο η προσφορά της στα θεατρικά  – πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής ενώ παράλληλα δίνει και μια καλλιτεχνική διέξοδο σε όποιον αγαπά το θέατρο και ταυτίζεται με την έννοια της ερασιτεχνικής συμμετοχής σε αυτό. 
Ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος  Βιδάκης ευχαρίστησε τα μέλη για την τόσο σημαντική και πολλές φορές επίπονη συμμετοχή τους και ευχήθηκε στη Θεατρική Ομάδα όπως και στις υπόλοιπες ομάδες ή συλλόγους που δραστηριοποιούνται στην περιοχή,
 «Το 2014 να είναι η χρονιά που θα εμπλουτίσουν το δυναμικό τους με πολλά νέα μέλη και όλοι μαζί, σα μια μεγάλη παρέα να συμβάλλουμε τόσο στα  πολιτιστικά δρώμενα όσο και σε άλλες δραστηριότητες με επίκεντρο τον άνθρωπο και στόχο μια συμμετοχική κοινωνία». Με αγωνία περιμένουμε να δούμε την επιλογή της ομάδας στο επόμενο έργο από την  στιγμή που θα είναι σίγουρα συμβολική λόγω και του γεγονότος της πρώτης δεκαετίας που κλείνει η ΘΟΝ. Μια ομάδα πάντα ανοιχτή σε νέες συμμετοχές και συνεργασίες, μια ομάδα  που έχει τα γερά αυτά θεμέλια, λόγο της ποιότητας, των μελών της ώστε να παραμείνει στον χώρο και να παράγει θέατρο.
ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ