in

Μια βραδιά γεμάτη από Μίμη Πλέσσα [VIDEOS]

Το Σάββατο το βράδυ 18 Μαρτίου στο κινηματοθέατρο ΡΕΞ, στον Άγιο Νικόλαο είχαμε την τιμή να απολαύσουμε τον μεγάλο συνθέτη Μίμη Πλέσσα συνοδευόμενο από την σύζυγο του Λουκίλα Καρρέρ.

Μια συναυλία πολύ καλά οργανωμένη από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, τους καθηγητές και το 15 μελές του 2ου Γυμνασίου Αγίου Νικολάου. Η  αίθουσα του ¨ΡΕΞ¨ γεμάτη από κόσμο που πραγματικά εντυπωσιάστηκε με την εμφάνιση του σπουδαίου καλλιτέχνη. Οι  γνωστές επιτυχίες του ακούστηκαν από τον συντοπίτη μας Μιχάλη Κλώντζα που σε κάθε του εμφάνιση μας κάνει να νιώθουμε μεγάλη υπερηφάνεια για τις υπέροχες ερμηνείες του. Την Γεωργία Φραγκιαδάκη και την Κατερίνα Κυπριωτάκη καθώς επίσης από τους μαθητές του 2ου Γυμνάσιου, Γιώργο Κλώντζα γιό του Μιχάλη, Ηλιάνα Ανδρουλάκη ,Ιωάννα Γκουργκούνη και Μαρίνα Πετσαγγουράκη. Ερμήνευσαν τα τραγούδια με πολύ επιτυχία σαν επαγγελματίες αποδεικνύοντας μας ότι τίποτα δεν είναι δύσκολο όταν γίνετε με θέληση, κάνοντας τους παρευρισκομένους να νιώσουν ενθουσιασμό και μεγάλη έκπληξη για το ταλέντο τους.

Η ορχήστρα πλαισιωμένη από μουσικούς του Μουσικού Γυμνασίου Ηρακλείου καθώς και από άλλον ένα συντοπίτη μας τον Μανόλη Κλώντζα συνοδευόμενη στο πιάνο από τον Μίμη Πλέσσα, έβγαλε ένα αποτέλεσμα  μαγικό. Μια βραδιά που κανείς δεν ήθελε να τελειώσει ακούγοντας τις επιτυχίες του δημιουργού και με εκείνον να μας ταξιδεύει σε ένα ταξίδι υπέροχο, γεμάτο απόλαυση, αναμνήσεις και κέφι. Γιατί ο Μίμης Πλέσσας παρά τα 93 χρόνια του ήταν ξεχωριστός, γεμάτος καλή διάθεση και χιούμορ .Χαιρετισμό απηύθυνε η καθηγήτρια μουσικής του 2ου Γυμνασίου Γιάννα Παπαδάκη καθώς αναφέρθηκε στην βιογραφία του Μίμη Πλέσσα.

Η Πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γεωργία Κουτσουρούμπη – Κατάσου  ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθηκαν ιδιαίτερα τον Μίμη Πλέσσα για την παρουσία του, λέγοντας του ότι νιώθει απέραντη ευγνωμοσύνη και σεβασμό. Δίνοντας μας την δυνατότητα να ονειρευτούμε και να νοσταλγήσουμε χαρίζοντας μας ένα υπέροχο βράδυ γεμάτο από μουσική, ήχους και χρώματα.

fonien.gr - Συναυλία αφιέρωμα στον Μίμη Πλέσσα - Μαθητές 2ου Γυμνασίου (18-3-2017)

Ο επίλογος της βραδιάς δόθηκε από παιδιά του 2ου Γυμνασίου προσφέροντας στον αγαπητό σε όλους Μίμη Πλέσσα μια ανθοδέσμη με ανοιξιάτικα λουλούδια. Εκείνος φανερά συγκινημένος ευχαρίστησε με την σειρά του και χαιρέτισε, δίνοντας με μεγάλη χαρά και την ευκαιρία σε όσους ήθελαν να μοιραστούν λίγα λόγια μαζί του ή έστω και μια φωτογραφία ακούραστος και χαμογελαστός!

fonien.gr - Συναυλία αφιέρωμα στον Μίμη Πλέσσα - Μαθητές 2ου Γυμνασίου (18-3-2017)

ΜΑΡΙΑ ΚΑΣΩΤΑΚΗ