in ,

…μη σταματάτε να βοηθάτε τους ανθρώπους που σας έχουν ανάγκη, το ευχαριστώ της κόρης της ιδιοκτήτριας του μαγαζιού που πήρε φωτιά.

Η Άννα Σ. κόρη της ιδιοκτήτριας που το κατάστημα της πήρε φωτιά το πρωί της Κυριακής των Βαϊων στη Νεάπολη γράφει στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook:

“Όπως οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζουν το πρωί της Κυριακής “ξέσπασε” φωτιά στο κατάστημα της μητέρας μου. Από την μία λοιπόν είμαστε άτυχοι καθώς έχουν καταστραφεί πολλά πράγματα και από την άλλη τυχεροί που προλάβαμε μεγαλύτερες ζημιές. Αρκετοί ήταν αυτοί που πέρασαν πριν καλέσουμε το πυροσβεστικό σώμα, εβλεπαν τους καπνούς, ρωτούσαν τι έγινε και έφευγαν, πράγμα που μου έκανε μεγάλη και κακή εντύπωση !

Έτσι λοιπον έχει μεγαλύτερη αξία το ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που θελω να πω στους ανθρώπους που ειδοποίησαν το πυροσβεστικό σώμα ,τους ίδιους τους πυροσβέστες αλλά και τους ανθρώπους που βοηθάνε τώρα για να ξανά φτιαχτεί το μαγαζί! Το ότι δεν κινδύνευσε η ζωή κάποιου ή δεν καταστράφηκε εντελώς το μαγαζί δεν σημαίνει ότι ήταν “μικρό το κακό για εμάς” !

Να είστε όλοι καλά και να μη σταματάμε να βοηθάτε τους ανθρώπους που σας έχουν ανάγκη!”