in , ,

Μηνύματα αλληλεγγύης και προσφοράς από τις Δημοτικές Χορωδίες Αγίου Νικολάου και Ιεράπετρας

 

Στέλνοντας το μήνυμα της αλληλεγγύης και της προσφοράς για τη στήριξη των Κοινωνικών Παντοπωλείων, η Μικτή Πολυφωνική Χορωδία του Δήμου Αγίου Νικολάου και η Μικτή Χορωδία του Δήμου Ιεράπετρας ένωσαν τις φωνές τους το βράδυ της Κυριακής 12 Μαρτίου σε μια εκδήλωση με κοινωνικό πρόσωπο.

Τραγουδώντας γνωστά και αγαπημένα τραγούδια η  Μικτή Πολυφωνική Χορωδία του Δήμου Αγίου Νικολάου υπό τη διεύθυνση του μαέστρου κ. Κανακάκη και η Μικτή Χορωδία του Δήμου Ιεράπετρας  υπό τη διεύθυνση της κας. Παπαγιαννάκη εντυπωσίασαν για άλλη μια φορά το κοινό, ενώ στάθηκαν αφορμή για τη συγκέντρωση τρόφιμων για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ιεράπετρας.

Ανάλογη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και στον Άγιο  Νικόλαο τον περασμένο Ιανουάριο, όπου και συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο Αγίου Νικολάου σε μια προσπάθεια υποστήριξης του σπουδαίου ανθρωπιστικού έργου του.

Στο αξιόλογο έργο που επιτελούν τα Κοινωνικά Παντοπωλεία των δύο δήμων  σε μια δύσκολη εποχή, αλλά και στην σπουδαία πρωτοβουλία για την πραγματοποίηση για πρώτη φορά μιας τέτοιας εκδήλωσης αναφέρθηκαν ο Πρόεδρος της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α & Πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου,  κ. Μανώλης Φραγκούλης καθώς και η Συντονίστρια, κ. Κική Χασάπη Φρονιμάκη, ενώ την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, κ. Αντώνης Ζερβός, η Αντιδήμαρχος Ιεράπετρας, κα. Χρύσα Χατζημαρκάκη και ο Προέδρος Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας, κ. Ηλίας Νταράρας, εκφράζοντας παράλληλα τα συγχαρητήριά τους στις χορωδίες των δύο Δήμων. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, καθώς και πλήθος κόσμου που εκδήλωσε έμπρακτα την στήριξή του προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο Ιεράπετρας.

Γραφείο Τύπου

Δήμου Ιεράπετρας