in ,

Με το ΙΤΕ θα προχωρήσει η πρόταση για τις οθόνες προβολής στη Νεάπολη

Στο γραφείο του περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη βρέθηκε ο πρόεδρος και ο γραμματέας του Εμπορικού συλλόγου Νεάπολης κ.κ Σταύρος Τζώρτζης και Μιχάλης Ταμπουρατζής αντίστοιχα, ενώ στην συνάντηση ήταν παρόν και ο περιφερειακός σύμβουλος Μανόλης Κλώντζας.

 

Βασικό τους θέμα η πρόταση του Ε.Σ.Ν για την υποστήριξη από την περιφέρεια του σχεδίου προβολής μέσα από οθόνες και διαδραστικούς πίνακες των επαγγελματιών της Νεάπολης στην ευρύτερη περιοχή του αστικού ιστού της πόλης.

Ο κ. Αρναουτάκης, όπως δήλωσε στο fonien..gr ο κ. Τζώρτζης, ήταν θετικός στην όλη προσπάθεια του εμπορικού συλλόγου και πρότεινε να υπάρξει συνεργασία με το ΙΤΕ. Αυτό έγινε και αναμένεται επίσκεψη ομάδας τεχνικών του ΙΤΕ ώστε να δει την περιοχή και ανάλογοα να προτείνει τι μπορεί  να γίνει.

 

“Θέλουμε να προβάλουμε τον τόπο μας, διαδρομές στην περιοχή, μνημεία και βέβαια τα προϊόντας και τις υπηρεσίες μας. Αυτό έγινε κατανοητό από την περιφέρεια και ξεκινάμε τις διαδικασίες σε συνεργασία με το ΙΤΕ που είναι ένας φορέας με αναγνωρισμένο έργο σε όλο το κόσμο” είπε ο κ. Τζώρτζης.

 

Θ.Κ