in ,

Με πολλά προβλήματα στον Πλακιωτάκη οι αστυνομικοί του νομού Λασιθίου.

Σε συνέχεια των συναντήσεων μελών της Ένωσης μας, σας γνωρίζουμε ότι, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προέδρου ΚΑΡΤΣΑΚΗ Γεωργίου και του Γεν. Γραμματέα ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ Μιχαήλ της Ένωσής μας, με τον τ. Πρόεδρο και νυν Βουλευτή Λασιθίου της Νέας Δημοκρατίας, Πλακιωτάκη Ιωάννη.
Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του, στην Πλατεία Συντάγματος, τον ενημερώσαμε για τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αστυνομικοί και οι Αστυνομικές Υπηρεσίες του Λασιθίου, λόγω της μεγάλης έλλειψης προσωπικού, η οποία γίνεται εντονότερη τους καλοκαιρινούς μήνες, λόγω της άφιξης τουριστών και κρουαζιερόπλοιων, καθώς αυξάνονται οι υπηρεσιακές ανάγκες, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται, σε μεγάλο βαθμό, το αστυνομικό έργο. Επίσης του θέσαμε το πρόβλημα των κτιρίων στα οποία στεγάζονται οι Αστυνομικές Υπηρεσίες της Ιεράπετρας, της Σητείας και του Αστυνομικού Σταθμού Οροπεδίου Λασιθίου, που χρίζουν άμεσης αντιμετώπισης ώστε να πληρούν όσο το δυνατό, τις απαραίτητες προδιαγραφές, για την εξυπηρέτηση των πολιτών αλλά και την καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας του αστυνομικού προσωπικού.
Ο κ. Πλακιωτάκης εξέφρασε την διάθεση του να γίνει αρωγός των προσπαθειών και των προτάσεων της Ένωσής μας, ώστε να επιλυθούν τα προβλήματα που απασχολούν το αστυνομικό προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου.
 
 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Α.Υ Ν. Λασιθίου
 

Ο Πρόεδρος
 
Γεώργιος Χ. ΚΑΡΤΣΑΚΗΣ
Ο Γενικός Γραμματέας
 
Μιχαήλ Κ. ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ