in , , , , ,

Με δύο νέα ευκίνητα οχήματα ενισχύεται η καθαριότητα του Δήμου.

Στην προσπάθεια που καταβάλλεται από τη Δημοτική Αρχή και τους εργαζόμενους για την συνεχή βελτίωση της εικόνας της πόλης και ευρύτερα του Δήμου Αγίου Νικολάου, στον “ευαίσθητο” τομέα της καθαριότητας, αλλά και στην συμβολή των δημοτών προς αυτή την κατεύθυνση, ώστε τα θετικά αποτελέσματα, να μεγιστοποιηθούν, αναφέρθηκε ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός, με αφορμή, την την αγορά δύο μικρών αυτοκινήτων, τα οποία θα διατεθούν αύριο (15/12), σε Άγιο Νικόλαο και Νεάπολη, προκειμένου να καλύψουν ανάγκες που ήδη έχουν επισημανθεί ιδιαίτερα σε στενούς δρόμους, όπου η κίνηση μεγάλων οχημάτων είναι αποτρεπτική.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, κ Αντώνης Ζερβός, αναφερόμενος στην αγορά των δύο νέων αυτοκινήτων έκανε γνωστό , ότι ήδη από την ερχόμενη χρονιά, ο δήμος σχεδιάζει την αγορά δύο νέων απορριμματοφόρων που θα χρησιμοποιηθούν στον δήμο συνολικά, ιδιαίτερα την καλοκαιρνή περίοδο, όπου οι ανάγκες στον τομέα της καθαριότητας είναι αυξημένες, λόγω της παρουσίας και των ξένων επισκεπτών.

Μάλιστα όπως είπε- καθημερινά τόσο με την αγορά νέων καλαθιών για την συλλογή απορριμμάτων, όσο και με ενίσχυση των αυτοκινήτων καθαριότητας, επιχειρούμε – ένα ακόμα βήμα προς την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Αναμφισβήτητα -επεσήμανε- η συμβολή των πολιτών, στις προσπάθεις της δημοτικής αρχής, αποτελούν τον χρυσό  κανόνα για ένα καθαρό δήμο.

Γρ.Τ