in , , , ,

Με Γάλλους δημοσιογράφους η Πετράκη.

Η Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Πελαγία Πετράκη υποδέχτηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο της τους Γάλλους δημοσιογράφους γαστρονομικού και τουριστικού ρεπορτάζ που επισκέπτονται την Κρήτη συνοδευόμενοι από την Διευθύντρια του ΕΟΤ Γαλλίας κα Νέλλα Τυλιανάκη-Vernier και την διεθνούς φήμης σεφ Ντίνα Νικολάου.
Το ταξίδι γίνεται στα πλαίσια της Διεθνούς Γαστρονομικής Έκθεσης «Festival M.A.D. Mediterranee a’ deguster» το οποίο προγραμματίζεται για τις 27 με 29 Μαρτίου 2015, στο Montpellier, στην νότια Γαλλία. 

«Το συγκεκριμένο Φεστιβάλ αποτελεί ένα μοναδικό γεγονός που προβάλλει τα οφέλη της Μεσογειακής Διατροφής ενώ προωθεί ιδιαίτερα τα τοπικά προϊόντα με υψηλή διατροφική αξία» ανέφερε η Διευθύντρια του Φεστιβάλ MAD κα Magali Berthod.

Η κα Πετράκη εξέφρασε τις ευχαριστίες της και την χαρά της για το γεγονός ότι η Κρήτη θα είναι η τιμώμενη περιοχή στο «Festival M.A.D. Mediterranee a’ deguster» το 2015.


Επισήμανε ότι η Κρήτη και ιδιαίτερα ο Νόμος μας είχαν ανέκαθεν ισχυρούς δεσμούς φιλίας και συνεργασίας και έχουν και σήμερα πολλές γόνιμες σχέσεις στους τομείς των διατροφικών προϊόντων, του πολιτισμού και της ανάπτυξης και δήλωσε ότι σε κάθε περίπτωση θα στηρίξει με κάθε πρόσφορο τρόπο την επιτυχή παρουσία της Κρήτης και του νομού μας στην γαστρονομική έκθεση στο Montpellier καθώς και άλλες εκδηλώσεις που ενισχύουν τον τουρισμό και άλλες σχέσεις του νησιού μας με την Γαλλία.   

Γρ. Τυπου