in , ,

Μας άλλαξε τα φώτα η ΔΕΗ, ΞΑΝΑ!!!

εργασίες στην περιοχή του Σταυρού

Πολύωρη ήταν η διακοπή του ρεύματος το πρωί της Κυριακής από τι1 6.30 έως και τις 13.30 σε μια μεγάλη περιοχή του αστικοί ιστού της πόλης του Αγίου Νικολάου.
Δεν γνωρίζω αν η διακοπή ήταν προγραμματισμένη όμως αυτό δεν έχει καμία σημασία έτσι και αλλιώς, το θέμα είναι ότι πολύ συχνά γίνονται διακοπές ρεύματος, είτε προγραμματισμένες είτε και όχι κάτι που δεν συμβαίνει σε άλλες περιοχές της χώρας.

Αν αναλογιστούμε ότι σε απόσταση λίγων δεκάδων χιλιομέτρων, εντός του νομού Λασιθίου, έχουμε εργοστάσιο παραγωγής ρεύματος τότε οι διακοπές γίνονται ακόμα περισσότερο εκνευριστικές. Προφανώς υπάρχουν τεχνικά ζητήματα που πρέπει να επισκευαστούν ή να αντικατασταθούν.

υλικά προς αλλαγή

Ο τρόπος όμως του «κατεβάζω τον διακόπτη μέχρι να αποκατασταθούν οι βλάβες και μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες» που ακολουθεί η επιχείρηση επιβάλετε να αλλάξει.

Θέμα δε, υπάρχει και στο κομμάτι της ενημέρωσης των πολιτών, που δεν διαβάζουν όλοι εφημερίδα, ή δεν ακούνε όλοι τοπικό ραδιόφωνο.

Χρειάζεται δηλαδή ένας προγραμματισμός στις εργασίες αυτές για τις οποίες ο καταναλωτής θα ενημερώνεται με σημείωμα ίσως μέσα στον λογαριασμό του ώστε να λάβει τα μέτρα του.

 ΘΑΝΟΣ Κ.