in

Μήπως να φτιαχτεί και αυτή η οδός στην Ελούντα;

 
Ένα απο τα πολλά δρομάκια της Ελούντας είναι ο δρόμος που ξεκινάει από την στέρνα του Λούκα και καταλήγει στο ιατρείο και την παλιά αστυνομία της Ελούντας που έχει πάρει το όνομα οδός Μισέλ Λούκα.

Θα έλεγα είναι ένα από τα πιο στενά δρομάκια στην Ελούντα με αρκετά σπίτια εκατέρωθεν του και θυμίζει γραφικά σοκάκια νησιών. Όμως αυτό το δρομάκι δεν έχει φτιαχτεί ποτέ στα χρονικά του από την εποχή που γινόταν το αποχετευτικό σύστημα της Ελούντας που του έριξαν μόνο μπετόν και από τότε μέχρι σήμερα έμεινε έτσι. Ξεκινάει από τον ασφαλτοστρομένο δρόμο της οδού Νάξου και καταλήγει  στο ιατρείο  με πλακοστρωμένο πέτρινο δρόμο.

Σε αυτή την οδό λοιπόν την Μισέλ Λούκα όπως προανέφερα υπάρχουν αρκετά σπίτια και περνάει αρκετός κόσμος και με τα πόδια και με οχήματα και αρκετοί που θέλουν μια θέση στις τοπικές διοικητικές αρχές ( αυτοί περνάνε μόνο κατά την περίοδο των εκλογών).
Καλά θα ήταν λοιπόν  να προβούν οι τωρινοί «άρχοντες» της Ελούντας σε μια ανακατασκευή αυτής της οδού διότι ζούνε και εδω άνθρωποι που θέλουν να περπατάνε σε δρόμο και οχί να περνάνε μέσα από νερά «στερνιασμένα» μετά από κάθε βροχή αλλά και για να ανακατασκευαστεί ο δρόμος σωστά όπως έχουν ανακατασκευαστεί με πέτρες πριν από μερικά χρόνια με έξοδα του δήμου αρκετά δρομάκια της Ελούντας δημόσια ή «ιδιωτικά».
Μ.Μ