in

Μήνυμα Δημάρχου Αγίου Νικολάου για τους υποψηφίους των Πανελληνίων εξετάσεων

Σε μήνυμα του ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με αφορμή την έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων, αναφέρει :

“Εύχομαι από καρδιάς, σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες που ξεκινούν τον δικό τους αγώνα μέσω των Πανελληνίων εξετάσεων, προκειμένου να εισαχθούν στις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας μας, να έχουν δύναμη, εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και καλή επιτυχία!

Η γνώση, η επιμονή, η αγωνιστικότητα, η υπομονή και η αισιοδοξία σας, ας είναι τα εφόδια σας, στο δύσκολο δρόμο που καλείστε να διανύσετε.

Σε μία εποχή εξαιρετικά κρίσιμη και δύσκολη για γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές, η δικαίωση των προσπαθειών σας, πέραν της προσωπικής συνιστά και  συλλογική επιτυχία.

Καλή δύναμη στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που σας στηρίζουν καθημερινά, σε κάθε σας προσπάθεια.  Η σκέψη όλων μας είναι στραμμένη σ’ εσάς!

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, πρέπει να γνωρίζετε πως για όλους εμάς, αποτελείτε πηγή δύναμης, έμπνευσης και αισιοδοξίας.

Ωστόσο μην ξεχνάτε ότι οι εξετάσεις αυτές, είναι  μόνο μια αφετηρία σ΄ ένα διαρκή καθημερινό αγώνα που ωστόσο παρέχει -και σ΄αυτή την κρίσιμη περίοδο που διανύει η χώρα μας- ευκαιρίες για όλους.

Εύχομαι να ευοδωθούν οι στόχοι σας.

Καλή δύναμη – Καλή επιτυχία!

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου

Αντώνης Εμμ. Ζερβός