in , , , ,

Λες και πίνουμε τα χαρτιά υγείας.

Οι πρωινοί κολυμβητές στην παραλία στο Αμμούδι εκφράζουν το παράπονό τους διότι δεν βρίσκουν τις τουαλέτες ανοικτές ώστε να μπορούν να αλλάζουν μετά το μπάνιο τους.
Δεν είναι λίγοι οι χρήστες των παραλιών που πηγαίνουν σε αυτές από νωρίς το πρωί, πολλοί δεν εξ αυτών φεύγουν από τις παραλίες όταν οι άλλοι ξεκινούν να πηγαίνουν. «Φεύγουμε λίγο μετά τις 9 με 9 και 30 και ακόμα οι τουαλέτες είναι κλειστές με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να αλλάξουμε.» είπαν λουόμενοι στην ΑΝΑΤΟΛΗ.

Μιλήσαμε με τον πρόεδρος της επιχείρησης του Δήμου που έχει την ευθύνη για την λειτουργία τους Στάθη Βιδάλη ο οποίος μας είπε ότι η κατάσταση είναι πολύ άσχημη σε όλες τις τουαλέτες των παραλιών με τις φθορές να μην σταματούν ποτέ.

«Αν δει κανείς για παράδειγμα την προμήθεια σε χαρτί υγείας που κάνουμε θα νομίζει ότι το πίνουμε για νερό. Βάζουμε 4 χαρτιά και σε λίγα λεπτά έχουν εξαφανιστεί, και δεν είναι μονάχα αυτό αλλά και πολλά άλλα.» είπε και σε ότι αφορά το θέμα στο Αμμούδι είπε ότι θα το δει ώστε να βρεθεί μια κάποια φόρμουλα ώστε να ανοίγουν νωρίτερα και να εξυπηρετούνται οι πρωινού λουόμενοι.

 Εν τω μεταξύ τόνισε για ακόμα μια φορά προς όλους τους κατοίκους που χρησιμοποιούν τις δημοτικές εγκαταστάσεις να είναι προσεχτικοί όσο μπορούν διότι με όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ΟΤΑ την παρούσα περίοδο είναι δύσκολο να τα έχουμε όλα όπως πριν.

ΘΑΝΟΣ Κ.