in , , , , ,

Λες και ζούμε σε…νταμάρι. video – fotos

Επανέρχονται οι κάτοικοι της περιοχής στο Σταυρό στον Αγιο Νικόλαο και επισημαίνουν εκ νέου ότι η καθημερινότητα τους θυμίζει την ζωή σε νταμάρι και όχι σε πόλη του Αγίου Νικολάου  που θέλει να λέγεται είτε πρωτεύουσα είτε μητέρα του τουρισμού είτε τόπος πολιτιστικής άνθησης. Στην γειτονιά μας εμείς ζούμε μέσα στις λάσπες και στις σκόνες, λένε.
 
«Ο δρόμος αυτός καθημερινά δέχεται πάρα μα πάρα πολλά αυτοκίνητα μιας και αποτελεί την δίοδο προς τα σχολεία της περιοχής και όχι μόνο. Το χειμώνα καθημερινά βιώνουμε αυτή την κατάσταση και το καλοκαίρι την απίστευτη σκόνη η οποία πλέον έχει εισχωρήσει τόσο πολύ στα σπίτια που έχει αρχίσει και καταστρέφει συσκευές έπιπλα κλπ κλπ. Αντίστοιχη κατάσταση μόνο σε νταμάρι θα φανταζόμουν. Λένε ότι για αυτό φταίνε τα αρχαία που δεν έχει τελειώσει η ανασκαφή τους.
6 1 16 εδω ζουμε 2 p
Και γιατί δεν φτιάχνουν το δρόμο αυτόν ο οποίος περνάει δίπλα από τα αρχαία και όταν τελειώσουν με το καλό φτιάχνουν και τον υπόλοιπο; Δεν μπορεί 2 δρόμους πιο πάνω η νύχτα να γίνεται μέρα και σε αυτόν το δρόμο να επικρατεί αυτή η κατάσταση …
 
Θα ήθελα ένα σχόλιο από κάποιον αρμόδιο σχετικά και ίσως μια κάποια λύση. Καλή Χρονιά, ΥΓ ήδη έχω πληρώσει αρκετά ευρώ για το αυτοκίνητο από αυτή την ιστορία…» επισημαίνει κάτοικος στην στήλη και ζητά το αυτονόητο απαντήσεις και λύσεις.


ΘΑΝΟΣ Κ