in , , , ,

Λειτουργεί ξανά το εκθετήριο, με θέσεις για όλους.

Ξεκίνησε την λειτουργία το εκθετήριο των προϊόντων των τοπικών επιχειρήσεων του νομού μελών του Επιμελητηρίου Λασιθίου που 7 χρόνια τώρα ήταν κλειστό.

 Ήδη έχουν μπεί στις προθήκες του χώρου που βρίσκεται στον δρόμο από το λιμάνι κάτω ακριβώς από το Επιμελητήριο προϊόντα τοπικών επιχειρήσεων με τον χώρο που είναι άδειος να περιμένει να φιλοξενήσει και άλλα προϊόντα του τόπου μας.
 «Σκοπός του χώρου εδώ είναι να εκθέσει προϊόντα που κατασκευάζονται ή παράγονται στο νομό μας από Λασιθιώτες επιχειρηματίες. Ένα όραμα του επίτιμου προέδρου, σήμερα, του Εμπορικού Επιμελητηρίου Νίκου Τζανόπουλου που αποφασίστηκε ξανά φέτος να επαναλειτουργήσει.
 Η επιτυχία του ήταν μεγάλη όταν είχε ξεκινήσει να λειτουργεί καθώς στις προθήκες του έβρισκε κανείς όλα σχεδόν τα τοπικά μας προϊόντα μαζεμένα, η επισκεψημότητα του ήταν μεγάλη ενώ είχε συμπεριληφθεί σε πολλούς τουριστικούς οδηγούς. 
η κυρια Γκερεδάκη.
Πλέον λειτουργεί ξανά μετά από προτροπή της διοίκησης του Επιμελητηρίου και μπορεί να φιλοξενήσει στους τα προϊόντα όλων των μελών μας χωρίς καμία δική τους οικονομική επιβάρυνση όπως άλλωστε συμβαίνει και με το σύνολο σχεδόν των υπηρεσιών που το Επιμελητήριο προσφέρει να είναι χωρίς οικονομική επιβάρυνση για τα μέλη του.» είπε η Ειρήνη Γκερεδάκη διευθύντρια του Επιμελητηρίου. 
25 επιχειρήσεις έως τώρα εκθέτουν τα προϊόντα τους στον χώρο και η πρόσκληση για συμμετοχή είναι ανοιχτή σε όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου του νομού κάνοντας απλά μια αίτηση.  Οι ώρες και οι μέρες λειτουργίας προς το παρόν είναι αυτές που λειτουργεί και η υπηρεσία του Επιμελητηρίου από το πρωί έως το μεσημέρι ενώ δεν αποκλείεται να διευρυνθεί το ωράριο του και το απόγευμα.
 «Όλοι σχεδόν οι επισκέπτες στην πόλη περνάνε από μπροστά  και είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να γνωρίσουν τα τοπικά μας προϊόντα, να μάθουν για τους παραγωγούς του τρόπους και την μοναδικότητα που αυτά έχουν. Θέλουμε να μην είναι ένα στατικό κομμάτι το εκθετήριο και για τον λόγο αυτό θα γίνουν διάφορες εκδηλώσεις που τώρα σχεδιάζουμε, γευσιγνωσίας και όχι μόνο ώστε να αποτελεί ο χώρος εδώ μια στατική ναι μεν έκθεση που όμως θα έχει ζωή.» είπε ακόμα η κα. Γκερεδάκη.
από το βιβλίο των επισκεπτών
 Άμεσα θα κατασκευαστούν ενημερωτικές πινακίδες και σταντ όπου θα επεξηγούν στους περαστικούς τι ακριβώς μπορούν να δουν στο εκθετήριο ενώ η προβολή του θα ακολουθήσει και όλους τους ψηφιακούς τρόπους και μέσα που το Επιμελητήριο έτσι και αλλιώς χρησιμοποιεί.  
ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ