in , ,

ΚΤΕΟ τις Κυριακές για τους…ξεχασιάριδες

Στις δύσκολες και πιεστικές οικονομικές περιόδους που περνάμε έρχονται μερικοί επαγγελματίες και θέλοντας να δείξουν το κοινωνικό τους πρόσωπο προχωρούν σε πρωτοβουλίες που διευκολύνουν τους πολίτες.
Τα Ιδιωτικά ΚΤΕΟ Ζαχαρίας Πατρωνάκης σε Νεάπολη και Ιεράπετρα βγάζουν από την δύσκολη θέση όσους οδηγούς έχουν ξεχάσει ή δεν είχαν την οικονομική ευχέρεια να περάσουν το όχημα τους από ΚΤΕΟ.

Για τις επόμενες Κυριακές όσα Ι.Χ δεν έχουν περάσει από ΚΤΕΟ έως και έξι μήνες μετά την ημερομηνία που έπρεπε μπορούν να το κάνουν με κόστος μόνο την αξία των παράβολων του Δημοσίου που είναι για τα Ι.Χ 35 Ευρώ και για τα φορτηγά 45.
 
Για όσα οχήματα έχει περάσει η προθεσμία ελέγχου τους 6 μήνες είναι 70 Ευρώ για τα Ι.Χ και 91 για τα φορτηγά. Για την αποφυγή καθυστερήσεων θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας και είναι βασικό οι ιδιοκτήτες να έχουν κάνει κράτηση τηλεφωνικά στο 2841032100 για το ΚΤΕΟ της Νεάπολης και στο 2842093100 για το ΚΤΕΟ της Ιεράπετρας.

Εν τω μεταξύ τις καθημερινές του μήνα που διανύουμε τρέχει η γενικότερη προσφορά του Τεχνικού Ελέγχου για τα Ι.Χ 25 Ευρώ, τα φορτηγά 30 και τα βαρέα οχήματα και λεωφορεία 40 ενώ για τα δίκυκλα 10 ευρώ.

Είναι καλό παρόμοιες προσφορές και διευκολύνσεις να τις εκμεταλλευόμαστε όλοι μας και να αναγνωρίζουμε στους επαγγελματίες αυτούς την διάθεση τους για βοήθεια και αλληλεγγύη.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ