in , , , , ,

Κρατάμε το τιμόνι έως τις 31 Αυγούστου.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Δημήτρης Κουνενάκης, ερωτώμενος από την ΑΝΑΤΟΛΗ, για το πώς σκοπεύει να πορευτεί η δημοτική αρχή, τις επόμενες 95 ημέρες, μέχρι τη 1 Σεπτεμβρίου, που θα παραδώσει στη νέα δημοτική αρχή, είπε:
«Ανεξαρτήτως του αποτελέσματος, εμείς θα παραμείνουμε ως διοίκηση του Δήμου, μέχρι τις 31 Αυγούστου. Από κει και μετά θα συνεχίσουμε από κει που μας έταξε ο κόσμος, στη θέση του ελεγκτή, ως μείζονα μειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Μέχρι το τέλος Αυγούστου, λοιπόν, εμείς θα ασκήσουμε κανονικά τα καθήκοντά μας, ως οφείλουμε, για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας με όλες τις δυσκολίες που έχουμε. Ήδη έχει προκηρυχθεί διαγωνισμός για την πρόσληψη εργατών καθαριότητας, γιατί στον τομέα αυτό πάσχουμε πάρα πολύ. 

Παράλληλα προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε ζητήματα που έχουν σχέση με το Φωτισμό, με το Πράσινο και ό,τι άλλα προβλήματα προκύπτουν, διαχειριζόμενοι και όλα τα τρέχοντα θέματα που είναι σε εξέλιξη και αφορούν έργα κλπ.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εξελίσσεται ένα πολύ μεγάλο έργο σε ολόκληρο το Δήμο, ανακύπτουν συνεχώς προβλήματα, τα παρακολουθούμε και επομένως, θα είμαστε πάντα παρόντες, για να υπάρχει και συνέχεια στο Δήμο…», τόνισε ο κ. Κουνενάκης.


ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΝΤΑΣ

www.anatolh.com