in , , , , ,

Κουνενάκης ΞΑΝΑ σε Γρηγοράκη

Παρά τις διαμαρτυρίες και τις αντιρρήσεις που υπήρξαν ,προχωρήσατε στην μετακίνηση Παθολόγου από το Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.

       
        Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί εξαιτίας αυτής της απόφασης είναι πολύ δύσκολη και υπάρχει μεγάλη ένταση τόσο στην κοινωνία όσο και στο ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου.
      Είναι βέβαιο ότι αυτή η απόφαση είναι αποσπασματική, δεν λύνει κανένα πρόβλημα και αντιθέτως δημιουργεί μια σειρά από προβλήματα με κυριότερο την αδυναμία της Παθολογικής Κλινικής Αγίου Νικολάου να ανταποκριθεί στις ανάγκες, όπως μας δήλωσαν οι Ιατροί της Κλινικής.
       Δεδομένου μάλιστα ότι η παθολογική Κλινική Αγίου Νικολάου είναι η  πιο πλήρης και ικανοποιεί όλες τις ανάγκες του Νομού, θα υπάρξουν σοβαρά προβλήματα σε όλο το Νομό αλλά και στην εξυπηρέτηση του τουρισμού ο οποίος έχει ξεκινήσει .
        Η  απόφαση αυτή κ.Διοικητή , δεν υπακούει σε καμιά πρόθεση επίλυσης συνολικά των προβλημάτων που υπάρχουν στο Νομό, δεν έχει  σχέση με μια στρατηγική προσέγγιση για την αντιμετώπιση των κρίσιμων προβλημάτων των Νοσοκομείων του Νομού και ως εκ τούτου δημιουργεί περισσότερα προβλήματα απ΄ όσα επιλύει.
     Κατόπιν τούτου ζητούμε να ανακληθεί και να προχωρήσουμε όλοι οι φορείς από κοινού σε μια συνολικότερη προσέγγιση επίλυσης των προβλημάτων των Νοσοκομείων μας.
   Με εκτίμηση
Ο Δήμαρχος  Αγίου Νικολάου
                                                                      Δημήτρης Ι. Κουνενάκης