in , , ,

Κλειστοί την Πέμπτη 13 ΦΕΒ οι παιδικοί σταθμοί

Τους λόγους της απεργίας, αναφέρει η ανακοίνωση του Συνδικάτου εργαζομένων ΟΤΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΑΝΑΤΟΛΗΣ η συμμετοχή των εργαζομένων των παιδικών σταθμών του Δ¨ημου Αγίου Νικολάου προβλέπεται μαζική.
 “Την Πέμπτη 13 Φλεβάρη, ημέρα που εκδικάζεται η υπόθεση της αύξηση του ωραρίου για το παιδαγωγικό προσωπικό, των παιδικών σταθμών κανένας εργαζόμενος στους Παιδικούς σταθμούς δεν πρέπει να είναι στην δουλειά όλοι στο δρόμο. διαδηλώνουμε και διεκδικούμε: Όχι στο αυξημένο ωραρίου κατά 10 ώρες την εβδομάδα. Όχι στη διευθέτηση του χρόνου εργασίας. Όχι σε ελαστικά ωράρια.

Η κυβέρνηση θέλει ένα κράτος ακόμα πιο αποτελεσματικό στην υπηρεσία του κεφαλαίου, που θα υπηρετεί την ανταγωνιστικότητα και την κερδοφορία του, με υπαλλήλους πιο «φτηνούς», χωρίς δικαιώματα, πειθαναγκασμένους να υλοποιούν αυτές τις αντιλαϊκές πολιτικές.
Αυτή η επίθεση της κυβέρνησης έχει επιπτώσεις σε όλους μας. Είναι ανάγκη να οργανώσουμε την πάλη μας απέναντι στις αντιλαϊκές και αντεργατικές επιλογές της.

Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής καλεί όλους τους εργαζόμενους στους παιδικούς σταθμούς των δήμων της Αττικής να συμμετέχουν 24ωρη απεργία την Πέμπτη 13Φλεβάρη και στη συγκέντρωση έξω από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών (Λουίζης Ριανκούρ 87) που θα εκδικάζεται η προσφυγή στις 10.00 το πρωί.
Στην ενιαία επίθεση κυβέρνησης – Ε.Ε. – πλουτοκρατίας απαντάμε με ενότητα: ενιαίος αγώνας όλων των εργαζόμενων”.